Ο Π. Πολυδώρου νέο μέλος του τεχνικού επιτελείου της Ακαδημίας μας

Η ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη στο τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας μας, του Πολύδωρου Πολυδώρου. Ο ποδοσφαιριστής της ανδρικής μας ομάδας από το 2019, ενισχύει πλέον το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας μας και τον καλωσορίζουμε σε αυτό το ευαίσθητο κομμάτι του ποδοσφαίρου μας.

Το βιογραφικό του Πολύδωρου Πολυδώρου
Ο Πολύδωρος Πολυδώρου είναι γεννημένος στις 19/9/1996 κατάγεται από την Κύπρο και στο Ρέθυμνο βρίσκεται διότι φοιτά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης (4ο έτος). Στην σύντομη ποδοσφαιρική καριέρα του, πριν μεταγραφεί στην ομάδα μας τον Γενάρη του 2019, έχει αγωνιστεί σε Ακαδημία ΑΕ Πάφου, Προμηθέας, Αναγέννηση/Ελπίδα, ΝΕΑΡ και Φλόγα Ρουστίκων.

Αμέσως μετά από την συμφωνία για ένταξη στο τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας μας ο Πολύδωρος Πολυδώρου προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση.
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η οικογένεια της Ε.Α.Π. μου δίνει την ευκαιρία σε μικρή σχετικά ηλικία, να ασχοληθώ με κάτι που αγαπώ και θα ήθελα να αποτελεί απασχόληση μου τα επόμενα χρόνια. Για αυτό το λόγο θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Νίκο Βερνάδο, όπως και τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Παντελή Κατικά, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου, προτείνοντας μου αυτή την θέση. Με μεγάλη χαρά και ακόμη μεγαλύτερη υπευθυνότητα δέχθηκα την πρόταση να ενταχθώ στο τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας μας. Η Ακαδημία της Ε.Α.Π. δεν είναι καθόλου τυχαία, έχοντας αφήσει τα διαπιστευτήρια της εδώ και αρκετά χρονιά με την ανάδειξη πολλών ποδοσφαιριστών. Αυτό το διάστημα που βρίσκομαι εδώ έχω παρακολουθήσει – έστω και απ’ έξω – πως δουλεύει και πραγματικά αποτελεί πρότυπο λειτουργίας και είναι παραπάνω από εμφανές πως βρίσκεται υπό την σκέπη της ομπρέλας μιας τόσο μεγάλης ομάδας, όπως η ΑΕΚ. Πλέον με μεγάλη διάθεση για σκληρή δουλειά και με αφοσίωση θα καταβάλλω τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να αντεπεξέλθω στα νέα μου καθήκοντα».

Exit mobile version