Ένα ακόμη γεμάτο… Σάββατο (27/4) για την Ακαδημία μας

Γεμάτο ήταν ένα ακόμη Σάββατο (27/4) για την Ακαδημία μας πριν από την διακοπή για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα.
Η ημέρα περιελάμβανε δράση για τα ηλικιακά τμήματα Κ12 και Κ14 της Ακαδημίας μας, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας στο γήπεδο Μισιρίων βρέθηκαν τα δύο τμήματα του Κ12 στην τελετή απονομής επάθλων και αναμνηστικών από την διοργανώτρια ΕΠΣΡ. Τα παιδιά συνόδευαν οι προπονητές τους Κώστας Πολύχρονος και Αντώνης Λαδιανός.

Στο αγωνιστικό μέρος χορταστικό και γεμάτο… ήταν το παιχνίδι που έγινε το μεσημέρι στο Γεράνι για την ηλικιακή κατηγορία Κ14 (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2010 και μικρότεροι) με την Ε.Α.Π. να αναδεικνύεται ισόπαλη 3-3 με τον μαχητικό Ποσειδώνα ο οποίος ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας εξίσου χορταστικό ήταν και το παιχνίδι της Ε.Α.Π.2 για την 11η αγωνιστική του Β’ Ομίλου στην ηλικιακή κατηγορία Κ12 (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2012 και μικρότεροι), όπου η ομάδα μας φιλοξενήθηκε στο γήπεδο της Σοχώρας από τον Ρεθυμνιακό2.

Πρωτάθλημα Κ14 (γεννηθέντες από το 2010 και μικρότεροι)
Α’ Όμιλος: ΑΟ Ποσειδών – Ε.Α.Π. 3 – 3
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κελεσίδης, Βαρβαντάκης, Βοσκάκης.
ΤΑ ΓΚΟΛ: 24’ (Σ) Λιμάκης, 54’ (Σ), 64’ (Φ) Φυρογένης.
ΑΣΙΣΤ: 24’, 54’ Ζεάκης.
Ε.Α.Π. (Παντελής Κατικάς): Βροντάκης, Κουτσιούκης, Σπανουδάκης, Κωνσταντινίδης (44’ Καλονόμος), Λιμάκης, Λαδάκης, Τσαχάκης (65’ Γαγάνης), Μπουλλάρι, Φυρογένης, Μανουσάκης, Ζεάκης.

Πρωτάθλημα Κ12 (γεννηθέντες από το 2012 και μικρότεροι)
Α’ Όμιλος: Ρεθυμνιακός2 – Ε.Α.Π.2 7 – 5
Ε.Α.Π, (Αντώνης Λαδιανός): Χατζηδάκης, Λιναρίτης, Νικολιδάκης, Φουρναράκης, Μπογατίνης, Λιουδάκης, Καράλης, Κουτουλάκης, Δρυγιαννάκης, Παπαδογιαννάκης.

 

 

 

Exit mobile version