Πρώτη συνάντηση με πολύ διάθεση για δουλειά και προσμονή για την επιστροφή στην Α’ Κατηγορία Ρεθύμνου μετά από δύο χρόνια, για την ανδρική μας ομάδα το απόγευμα της Δευτέρας (12/8).
Στο γήπεδο Ατσιποπούλου σήμανε επίσημα η έναρξη της προετοιμασίας της ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ, η οποία από τούδε και στο εξής αποτελεί οικογένεια με τον ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου. Η συνεργασία των δύο ομάδων έχει ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα, με απώτερο σκοπό την εξέλιξη και των δύο σωματείων… και την μετάβαση τους… εις σάρκα μία. Οι διοικούντες των δύο σωματείων βρέθηκαν στο γήπεδο Ατσιποπούλου, καλωσορίζοντας τη νέα σεζόν, όπως είχαν κάνει και νωρίτερα το απόγευμα στην Σοχώρα για τον ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου.

Οικογενειακό φιλικό, Αγιασμός και μπάρμπεκιου στις 21 Αυγούστου στο Ατσιπόπουλο
Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό οι δύο ομάδες ως δείγμα της συνεργασίας και της κοινής πορείας τους, αποφάσισαν το πρώτο φιλικό να είναι μεταξύ τους, την Τετάρτη 21 Αυγούστου. Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Ε.Α.Π. κ. Δημήτρης Δομαζάκης πριν την έναρξη του φιλικού παιχνιδιού της 21ης Αυγούστου θα τελεστεί ο Αγιασμός για όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια και θα ακολουθήσει το πρώτο μπάρμπεκιου της χρονιάς.
Ο πρόεδρος της Ε.Α.Π. επιπλέον, καλωσόρισε τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές, ευχόμενος καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία, χωρίς τραυματισμούς, επικεντρώνοντας στην εξέλιξη της ομάδας, στην δουλειά, στον αλληλοσεβασμό όλων των μελών του συλλόγου και στοχεύοντας στην συνεργασία με τον ΑΟΝ Αστέρα. Στην συνέχεια των λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΑΟΝ Αστέρα κ. Νίκος Παπαδάκης, ο οποίος στάθηκε σε αυτή την συνεργασία όπου άπαντες ευελπιστούν μέσα από μεθοδικότητα και σκληρή δουλειά τα πρώτα αποτελέσματα να είναι εμφανή το επόμενο διάστημα. Διαμήνυσε πως θα υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, ενώ βασική προτεραιότητα αποτελεί η αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα και ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές προς αυτή την κατεύθυνση.

Το «παρών» στην πρώτη προπόνηση της Ε.Α.Π. έδωσε ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ε.Α.Π. κ. Νίκος Βερνάδος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Μπάμπης Χαραλαμπάκης. Από πλευράς ΑΟΝ Αστέρα παραβρέθηκε ακόμη ο Αντιπρόεδρος κ. Κώστας Μανουσάκης, αλλά και ο Μπάμπης Αποστολάκης που θα έχει ρόλο συμβούλου στο όλο οικοδόμημα.

Η συνέχεια άνηκε στον τεχνικό της ομάδας μας Κώστα Πολύχρονο, ο οποίος στο πλευρό του θα έχει τον προπονητή τερματοφυλάκων Στέργιο Τυπάδη, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί και ο άμεσος συνεργάτης του. Μετά το δικό του καλωσόρισμα ξεκίνησε η πρώτη προπόνηση διάρκειας μιάμιση ώρας, με τους 20 ποδοσφαιριστές να δείχνουν ζήλο και μεγάλη διάθεση. Ξεχωριστή η παρουσία του Γιάννη Χαραλαμπάκη, ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης έπειτα από εγχείριση ρήξης χιαστού που υποβλήθηκε πριν από λίγο καιρό και όλοι μας του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και γρήγορα να επιστρέψει γερός στα ποδοσφαιρικά του καθήκοντα. Επίσης κοντά μας συμμετέχοντας στο πρόγραμμα και δυο παιδιά τα οποία έχουν αναδειχθεί από την Ακαδημία μας, αλλά λόγω σπουδών είναι εκτός Κρήτης, οι Νίκος Λελεδάκης και Φραγκίσκος Χαροκόπος.

Προηγούμενο άρθροΤην Δευτέρα 12/8 (19.30) η πρώτη προπόνηση της Ε.Α.Π.
Επόμενο άρθροΣυλλυπητήρια ανακοίνωση