Σε πελάγη ευτυχίας πλέει σήμερα ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Ατσιποπούλου, Αντιπρόεδρος και επί σειρά ετών πρόεδρος και στυλοβάτης της ομάδας μας.

Ο αγαπητός προς όλους μας Νίκος Βερνάδος ζει την υπέρτατη χαρά να πάρει στην αγκαλιά του σήμερα τον πρωτότοκο του στο «Ασκληπιείο» στο Ηράκλειο. Η χαρά είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του για τον διάδοχο βάρους 2.600 γραμμαρίων που έφερε στην ζωή η γλυκύτατη σύζυγος του Μαρία Παπαθωμά το πρωί της Παρασκευής 12 Ιουλίου 2024.

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ, Διοίκηση, ο πρόεδρος και κουμπάρος του Δημήτρης Δομαζάκης, προπονητές, ποδοσφαιριστές και στελεχιακό προσωπικό ευχόμαστε στον μεγάλο Πρόεδρο και την σύζυγο του να τους ζήσει το νεογέννητο, να έχει υγεία, τύχη και να τον δουν πραγματικά όπως επιθυμούν.

Ο ίδιος ο κ. Νίκος Βερνάδος και η σύζυγος του, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τον μαιευτήρα κ. Γεώργιο Κλάδο και όλο το προσωπικό του «Ασκληπιείου» στο Ηράκλειο, για τις ενέργειες που έκαναν ώστε να έρθει στον κόσμο το υγιέστατο νεογνό τους.

Προηγούμενο άρθροΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ και ΑΟΝ Αστέρας εις σάρκα μία!
Επόμενο άρθροΣυνεχίζουμε με Κ. Πολύχρονο στον πάγκο της ανδρικής ομάδας