Παιδικά χαμόγελα γέμισε το γήπεδο Ατσιποπούλου την Παρασκευή (7/6) το απόγευμα στην εκδήλωση για την λήξη της Ακαδημίας μας τη σεζόν 2023-2024. Στο ποδοσφαιρικό σπίτι μας συγκεντρώθηκαν όλα τα μέλη της οικογένειας της Ακαδημίας μας αποχαιρετώντας την φετινή ποδοσφαιρική σεζόν και ανανεώνοντας το ραντεβού για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο για μια νέα χρονιά. Παιδιά ηλικίας από 5 ως 16 ετών που εκπαιδεύτηκαν και διαπαιδαγωγήθηκαν στην Σχολή Ποδοσφαίρου της ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ, συνοδευόμενα από γονείς, παππούδες και αδέρφια τους έκλεισαν με πολύ όμορφο τρόπο και με μια όμορφη γιορτή την φετινή σεζόν.

Η ομάδα μας πιστή σε όλα αυτά που πρεσβεύει εδώ και δεκαετίες ευχαρίστησε τα παιδιά για την συμμετοχή και την συμπεριφορά τους όλη τη σεζόν, όπως και τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας μας, δια στόματος του προέδρου της Ε.Α.Π. κ. Δημήτρη Δομαζάκη, ο οποίος καλωσόρισε όλους τους παρευρισκομένους στην γιορτή μας. Με την παρουσία τους, τίμησαν την εκδήλωση της ομάδας μας, ο εφημέριος της Ενορίας Ατσιπιπούλου πατήρ Μιχαήλ Μυστράκης, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου κα Μαρία Λιονή, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργος Μαρινάκης, ο Αντιδήμαρχος Ρεθύμνου (Νικηφόρου Φωκά και Λαππαίων) και Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Δημήτρης Λελεδάκης, η πρόεδρος της Επιτροπής Υποδομών και Ταμίας ΕΠΣΡ κα Κατερίνα Ντορμπάρη-Δεσποτοπούλου, ο Γενικός Γραμματέας ΕΠΣΡ κ. Γιώργος Δασκαλομαρκάκης και ο πρόεδρος του ΣΔΠΡ κ. Μιχάλης Βοσκάκης. Σύντομο χαιρετισμό έκαναν ο πατήρ Μιχάλης, η κα Λιονή, ο κ. Μαρινάκης και η κα Ντορμπάρη-Δεσποτοπούλου εξαίροντας την λειτουργία της Ακαδημίας μας, θέτοντας και επί τάπητος το σημαντικό ζήτημα της αντικατάστασης του συνθετικού χλοοτάπητα, το οποίο κρίνεται υπεραναγκαίο.

Παρόντες στην γιορτή της Ακαδημίας μας και ποδοσφαιριστές της ανδρικής μας ομάδας, οι οποίοι σχημάτισαν ένα ανθρώπινο διάδρομο (pasillo), όπου πέρασαν ανάμεσα όλα τα παιδιά της Ακαδημίας μας, τα οποία χειροκροτήθηκαν από όλους. Σε περίοπτη θέση και η κούπα της πρωταθλήτριας Β’ κατηγορίας της ανδρικής μας ομάδας, με την οποία φωτογραφήθηκαν και τα έξι ηλικιακά τμήματα της Ακαδημίας μας. Μαζί τους σε όλη την διαδρομή της χρονιάς ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Παντελής Κατικάς και οι προπονητές κ.κ. Κώστας Πολύχρονος, Αντώνης Λαδιανός, Δημήτρης Χρυσικός και Λευτέρης Καζαμίας.

Πριν από την εκδήλωση της τελετής λήξης της Ακαδημίας μας για τη σεζόν 2023-24 παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον ο αγώνας μεταξύ των μπαμπάδων. Κάποιοι εξ’ αυτών ξεδίπλωσαν το κρυφό… ταλέντο τους, με τα παιδιά τους να παρακολουθούν με ενθουσιασμό το παιχνίδι πότε με χειροκροτήματα και πότε επικριτικά… για τα ποδοσφαιρικά λάθη των μπαμπάδων τους. Στο τέλος όλοι έμειναν ευχαριστημένοι με το τελικό 7-7 να σφραγίζει τις προσπάθειες τους.

Για το κλείσιμο υπήρχε μπουφές τον οποίο είχαν επιμεληθεί οι γονείς και οι άνθρωποι της ομάδας μας, κλείνοντας με όμορφο τρόπο η ημέρα, αλλά και ολόκληρη η χρονιά.

ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΣΤΕΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΑΣ
Ηλικιακή Κατηγορία Κ6 (γεννηθέντες 2018-19): Κασσέλας Μανώλης
Ηλικιακή Κατηγορία Κ8 (γεννηθέντες 2016-17): Διομανταράκης Γιώργος
Ηλικιακή Κατηγορία Κ10 (γεννηθέντες 2014-15): Παπαργυρίου Γιάννης
Ηλικιακή Κατηγορία Κ12 (γεννηθέντες 2012-13): Σπανουδάκης Σταύρος
Ηλικιακή Κατηγορία Κ14 (γεννηθέντες 2010-11): Βροντάκης Φίλιππος
Ηλικιακή Κατηγορία Κ16 (γεννηθέντες 2008-09): Ποθουλάκης Βασίλης

Προηγούμενο άρθροΈκλεισε ευχάριστα… η σεζόν για την πρωταθλήτρια Ε.Α.Π.!
Επόμενο άρθροΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ και ΑΟΝ Αστέρας εις σάρκα μία!