Η ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της για την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν, με τους ποδοσφαιριστές Διονύση Καρδαρά, Σπυρίδων Σκάρα, Γιώργο Σαρινάκη, Γιάννη Χαραλαμπάκη, Ίβο Τσακάλη, Βαγγέλη Λαδιανό.

Ο Διονύσης Καρδαράς είναι κεντρικός αμυντικός και ενίοτε ακραίος αμυντικός, γεννημένος στις 22 Οκτωβρίου 1993, έχει συμπληρώσει 1,5 χρόνο στην ομάδα μας και θα συνεχίσει να προσφέρει με τον δυναμισμό και την εμπειρία του.

 

 

Ο Σπύρος Σκάρας είναι αριστερός μπακ-χαφ, γεννημένος στις 13 Μαρτίου 2002 προερχόμενος από την Θεσσαλονίκη, παραμένει στο ποδοσφαιρικό του σπίτι στο Ρέθυμνο και για 3ο χρόνο (έχει κλείσει ενάμισι χρόνο).

 

 

 

Ο Γιώργος Σαρινάκης είναι δεξί μπακ, γεννημένος στις 4 Οκτωβρίου 2002 και παραμένει για 4η σεζόν στην ομάδα μας, με την οποία έχει δεθεί, δημιουργώντας μία όμορφη παρέα με τους συμπαίκτες του.

Ο Ίβο Τσακάλη αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του άξονα, με τα τελευταία χρόνια να έχει καθιερωθεί ως αμυντικός μέσος ή «8αρι» ενώ γνωρίζει και την θέση του σέντερ φορ, γεννημένος στις 9 Αυγούστου 2000. Ο Ίβο είναι δικό μας παιδί έχοντας συμπληρώσει 5 χρόνια συνεχής παρουσίας στην ομάδα μας και μπαίνει στον 6ο, όντας πολύ χρήσιμος σε ότι του ζητηθεί.

Ο Γιάννης Χαραλαμπάκης είναι μέσος και την τελευταία σεζόν καθιερώθηκε ως αμυντικό χαφ, γεννημένος στις 19 Φεβρουαρίου 2005. Ο ταλαντούχος νεαρός αποτελεί γέννημα-θρέμμα της ομάδας μας, στην οποία βρίσκεται περισσότερα από 10 χρόνια, ξεκινώντας από τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα της Ακαδημίας μας.

 

Ο Βαγγέλης Λαδιανός είναι δεξί μπακ-χαφ, γεννημένος στις 15 Μαρτίου 2007 και στην ομάδα μας αγωνίζεται από τον περασμένο Γενάρη. Πρόκειται για ένα ταλαντούχο νέο με εξαιρετικά χτυπήματα που όλο το μέλλον του ανήκει.

 

Διονύση, Σπύρο, Γιώργο, Ίβο, Γιάννη και Βαγγέλη σας ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία, ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες.

Προηγούμενο άρθροΣυνεχίζουν μαζί μας και τη νέα χρονιά οι Μαγαράκης, Εμ. Παυλάκης
Επόμενο άρθροΑναζητώντας το επόμενο βήμα εξέλιξης ανανέωσαν 6 παίκτες της Ακαδημίας μας