Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος θα κληθεί να δώσει το Σάββατο (12/10) στις 16.00 το απόγευμα η ομάδα μας, φιλοξενώντας την Δόξα Πλατανέ για την 2η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ.

Πρόκριται για μία ακόμη δύσκολη αποστολή, απέναντι σε ένα εκ των φαβορί για τον τίτλο, με την Δόξα Πλατανέ να προέρχεται από σπουδαία νίκη στην πρεμιέρα στο ντέρμπι με τον Ερμή Ζωνιανών. Η ομάδα μας θα προσπαθήσει – όπως και σε κάθε παιχνίδι – να παίξει καλό ποδόσφαιρο διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Για μία ακόμη αναμέτρηση ο κόουτς της ομάδας μας Κώστας Πολύχρονος δεν έχει στην διάθεση του, αρκετούς ποδοσφαιριστές μιας και δεν υπολογίζει για διάφορους λόγους, στις υπηρεσίες των Σταρένιου, Μανωλακάκη, Τσέλακ, Ι. Χαραλαμπάκη, Ποθουλάκη. Αντιθέτως στην διάθεση του θα είναι και πάλι οι Καλτσουνίδης, Σαρινάκης, Καλυβιανάκης και Τσακάλη, αλλά και ο Ε. Λαδιανός που ξεπέρασε τις μικροενοχλήσεις που είχε.

Την αναμέτρηση έχει οριστεί να διευθύνει ο Τάσος Αγαλιώτης, με βοηθούς τους Γιώργο Κελαϊδή, Σπύρο Παπαδομιχελάκη, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Βασίλης Γαγάνης.

Προηγούμενο άρθροΤο πάλεψε… η ομάδα μας για ένα ημίχρονο στην Επισκοπή
Επόμενο άρθροΚαλωσορίζουμε στην Ε.Α.Π. τον Ξ. Ραχωβίτσα