Η ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ με χαρά ανακοινώνει την παραμονή στην ομάδα μας 6 παιδιών που προέρχονται από την Ακαδημία μας και θα συνεχίσουν να την στελεχώνουν και την επόμενη σεζόν. Μαζί μας λοιπόν θα είναι και τη νέα σεζόν οι Σπύρος Χαραλαμπάκης, Ντανιέλ Λίτσι, Κώστας Παυλάκης, Νικήτας Τσέλακ, Επαμεινώνδας Σωπασουδάκης, Στέλιος Τζουγανάκης.

Ο Σπύρος Χαραλαμπάκης είναι τερματοφύλακας, γεννημένος στις 7 Ιανουαρίου 2008, με εξαιρετικά στοιχεία, έχοντας δουλέψει αρκετά σε όλους τους τομείς. Αυτό που του λείπει είναι η εμπειρία, την οποία αποκτάει χρόνο με τον χρόνο, κερδίζοντας με το σπαθί του αγωνιστικές συμμετοχές με το βλέμμα στην πλήρη καθιέρωση τα επόμενα χρόνια.
Ο Ντανιέλ Λίτσι είναι κεντρικός αμυντικός που αγωνίζεται και ως αμυντικός μέσος, γεννημένος στις 11 Ιουλίου 2007. Ποδοσφαιριστής με άρτια τεχνική κατάρτιση, εγκεφαλικός και ηγετικός καθοδήγησε την άμυνα σε όλα τα ηλικιακά τμήματα της Ακαδημίας μας, κάτι που θέλει να κάνει και με την ανδρική μας ομάδα.

Ο Κώστας Παυλάκης είναι επιτελικός μέσος που μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός μέσος ή «8αρι», γεννημένος στις 10 Αυγούστου 2007. Μαχητής που δεν σταματάει να παλεύει για να κυνηγήσει τα όνειρα του, με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, «καλά πόδια» που δεν διστάζει ποτέ να δοκιμάσει, έχοντας έφεση στο σκοράρισμα αλλά και στο να δημιουργεί για τους συμπαίκτες του, είτε με τις κάθετες πάσες ή σέντρες του, είτε με τις εκτελέσεις στατικών φάσεων.

Ο Νικήτας Τσέλακ, αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής στον άξονα, ενώ μπορεί να παίξει και στις πτέρυγες, γεννημένος στις 30 Σεπτεμβρίου 2007. Πήρε τις πρώτες εμπειρίες του σε ανδρικό επίπεδο την περασμένη σεζόν, δείχνοντας πως μπορεί να ανταποκριθεί εξαιρετικά και την φετινή χρονιά θέλει να κάνει ένα βήμα παραπάνω.

Ο Επαμεινώνδας Σωπασουδάκης είναι ακραίος μέσος, γεννημένος στις 18 Δεκεμβρίου 2007. Την περασμένη χρονιά έκανε τις πρώτες συμμετοχές του με την ανδρική μας ομάδα και φέτος στοχεύει μέσα από την δουλειά να καταφέρει να κερδίσει ακόμη περισσότερο με την στήριξη των εμπειρότερων συμπαικτών του.

 

Ο Στέλιος Τζουγανάκης είναι επιθετικός, γεννημένος στις 26 Οκτωβρίου 2007. Κύριο γνώρισμα του η ταχύτητα και η έφεση στο σκοράρισμα, τα οποία θέλει και να δείξει φέτος σε μεγαλύτερο βαθμό, αφού κάποια προβλήματα τραυματισμών δεν του επέτρεψαν πέρυσι να βοηθήσει όσο θα ήθελε την ανδρική μας ομάδα.

 

Σπύρο, Ντανιέλ, Κώστα, Νικήτα, Επαμεινώνδα και Στέλιο να έχετε μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία, ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες.

Προηγούμενο άρθροΜένουν Ατσιπόπουλο… 6 ακόμη ποδοσφαιριστές
Επόμενο άρθροΤην Δευτέρα 12/8 (19.30) η πρώτη προπόνηση της Ε.Α.Π.