Με μία όμορφη εκδήλωση η Ακαδημία της ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ έκλεισε τις πύλες της αποχαιρετώντας την ποδοσφαιρική σεζόν 2022-23.

Την περασμένη Τετάρτη (7/6) στο γήπεδο Ατσιποπούλου συγκεντρώθηκαν όλα τα μέλη της των 6 ηλικιακών τμημάτων της Ακαδημίας μας συνοδευόμενα από γονείς και συγγενικά τους πρόσωπα για τελευταία φορά. Όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα μας και τη νέα σεζόν θα συνεχίσει με το ίδιο τεχνικό επιτελείο, με επικεφαλής τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Παντελή Κατικά και προπονητές τους κ.κ. Κώστα Πολύχρονο, Αντώνη Λαδιανό και Δημήτρη Χρυσικό. Αισίως συμπληρώθηκαν 9 χρόνια συνεργασίας με το Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ και τη νέα χρονιά μπαίνουμε στην δεκαετία αυτής.

Η εκδήλωση επέστρεψε μετά από 4 χρόνια, αφού μετά το 2019 δεν διεξήχθη ξανά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και όλα τα παιδιά χάρηκαν την παρουσία και συμμετοχή τους σε αυτή. Η διοίκηση της ομάδας μας δια του προέδρου της κ. Νίκου Βερνάδου, του Αντιπροέδρου κ. Δημήτρη Δομαζάκη και του Γενικού Γραμματέα του ΔΣ κ. Μπάμπη Χαραλαμπάκη αφού ευχαρίστησαν τα παιδιά για την παρουσία τους και τους γονείς για την εξαιρετική συνεργασία όλη την χρονιά, προχώρησαν σε βραβεύσεις των παιδιών, παραδίδοντας αναμνηστικούς επαίνους σε όλους τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας. Μάλιστα ανανεώθηκε το ραντεβού μας στον ίδιο χώρο, στο γήπεδο Ατσιποπούλου, για την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου όπου θα ανοίξει ξανά τις πύλες της η Ακαδημίας μας για τη σεζόν 2023-2024.

Αρχικά, την τιμητική τους είχαν τα τρία παιδιά που είχαν ενεργή συμμετοχή στις Μικτές ομάδες Κ14 και Κ16 ΕΠΣΡ, τα οποία παρέλαβαν το αναμνηστικό έπαθλο τους. Ο πρωταθλητής Κρήτης με την Μικτή Κ-14 ΕΠΣΡ Ανδρέας Μπάρδη, αλλά και οι Ντανιέλ Λίτσι, Σπύρος Χαραλαμπάκης που αγωνίστηκαν με την Μικτή Κ-16 ΕΠΣΡ. Ακολούθως βραβεύτηκαν ένα προς ένα τα παιδιά της Ακαδημίας μας με αναμνηστικούς επαίνους, ενώ ειδικότερα απονεμήθηκε έπαθλο στο συνεπέστερο αθλητή (σε Κ10 και Κ12 ισοβάθμησαν δύο ποδοσφαιριστές με τον ίδιο αριθμό προπονήσεων) του κάθε ηλικιακού τμήματος, βάσει των παρουσιών του στις προπονήσεις της ομάδας.

Συνεπέστερος Κ6: Διομαντάρακης Γιώργος.

Συνεπέστερος Κ8: Μοράκης Ανδρέας.

Συνεπέστεροι Κ10: Μανταδάκης Μηνάς, Μπογατίνης Γιάννης.

Συνεπέστεροι Κ12: Ζεάκης Μιχάλης, Λιονής Νίκος.

Συνεπέστερος Κ14: Λιονής Δημήτρης.

Συνεπέστερος Κ16: Παυλάκης Κώστας.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, παιδιά, γονείς, προπονητές και στελέχη έγιναν μια παρέα και μοιράστηκαν τον όμορφο μπουφέ που είχε στηθεί στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου Ατσιποπούλου.

Πριν από την τελετή λήξης της σεζόν, διεξήχθη ένα πολύ ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι με μικτές ομάδες «μπαμπάδων» και προπονητών της Ακαδημίας μας. Οι πλάκες έδιναν και έπαιρναν, με τα παιδιά να σχολιάζουν τις επιδόσεις των μπαμπάδων και των προπονητών τους, μέσα σε πολύ όμορφο κλίμα.

Προηγούμενο άρθροΗ Ακαδημία μας στις εκδηλώσεις απονομής επάθλων της ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθροΜαζί μας και τη νέα σεζόν οι Καλτσουνίδης, Γεωργιουδάκης