Με έντονα συναισθήματα μετά από σχεδόν 2.5 χρόνια απραξίας το τμήμα μπάσκετ της ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ επέστρεψε το περασμένο Σαββατοκύριακο 30/4 & 1/5 στην αγωνιστική δράση, στην πρεμιέρα των Πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΚ στις ηλικιακές κατηγορίες Παγκορασίδων και Μίνι Κορασίδων.

Δύο κατηγορίες, οι οποίες είναι Αναπτυξιακές και δεν κρατείτε σκορ από την διοργανώτρια αρχή σε επίπεδο Κρήτης. Η παρουσία και των δύο ομάδων μας ήταν πολύ καλή, με τις νεαρές αθλήτριες να ζουν και να χαίρονται ξανά την συμμετοχή τους στο αγαπημένο τους παιχνίδι, αφήνοντας ικανοποιημένες τις προπονήτριες τους Ελένη Χλιαουτάκη και Μαρτίνα Μπουσόβσκα.

Αρχικά το Σάββατο η ομάδα Παγκορασίδων της Ε.Α.Π. αντιμετώπισε τον ΟΚΑ Αρκάδι στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» παρουσία του προέδρου της Ε.Α.Π. κ. Νίκου Βερνάδου και του μέλους του ΔΣ κ. Δημήτρη Δομαζάκη. Οι στιγμές ήταν ιδιαίτερες αφού για πρώτη φορά αντίπαλος με την ομάδα μας, από την αναδείχθηκε και αγωνιζόταν τα προηγούμενα χρόνια, τέθηκε η Μαρία-Χαρά Ξενίδη, έχοντας μετακινηθεί στον ΟΚΑ Αρκάδι. Το κλίμα ήταν συγκινησιακά φορτισμένο πριν από το τζαμπολ της αναμέτρησης, αφού τα κορίτσια μας και οι προπονήτριες τους, παρέδωσαν στην Μαρία-Χαρά Ξενίδη μια ανθοδέσμη με τα χρώματα της ομάδας και μία μπάλα υπογεγραμμένη με αφιερώσεις από αυτά, ως ανάμνηση (με την μπάλα αυτή, έκανε και η ίδια τότε προπονήσεις). Την παράδοση έκαναν οι δύο πρώην συμπαίκτριες της Μαρίας-Χαράς, Ολίβια Λεβέρ και Ευαγγελία Μυστράκη. Μάλιστα η Μαρία-Χαρά φωτογραφήθηκε και με την αδερφή της Ελισάβετ (γεννηθείσα το 2010), η οποία από τη πλευρά της πήρε το βάπτισμα του πυρός με την φανέλα της ομάδας μας.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (Χλιαουτάκη Ελένη-Μπουσόβσκα Μαρτίνα): Γεωρ. Βουλουμπασάκη, Ηλεκ. Κωνσταντινίδου, Ανατ. Κωνσταντινίδη, Αναστ. Βερνάδου, Ευαγ. Μυστράκη, Ολ. Λεβέρ, Ανδρ. Χριστοδουλάκη, Ελισσ. Ξενίδη, Σοφ. Μελιδονιώτη, Μελ. Αράπι, Χαραλ. Μυστράκη.

Την Κυριακή το πρώτο παιχνίδι του έδωσε το τμήμα Μίνι Κορασίδων, αγωνιζόμενο στο Ηράκλειο με αντίπαλο τον Ανδρογέα, με επίσης πολύ καλή παρουσία της ομάδας μας

ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (Χλιαουτάκη Ελένη): Κων. Τζονευράκη, Γεωρ. Ρεράκη, Ανατ. Κωνσταντινίδη, Ελισσ. Ξενίδη, Ελεν. Κοκολάκη, Μυρσ. Κακλιδάκη, Σοφ. Μελιδονιώτη, Χαραλ. Μυστράκη, Ελεον. Σπάθη, Αριάδ. Λιναρίτη, Μαρ. Λιμάκη.

Προηγούμενο άρθροΜε «Χ» και ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε το πρωτάθλημα η Ε.Α.Π.
Επόμενο άρθροΔιπλή αποστολή σήμερα και αύριο για την Κ12 της Ακαδημίας μας