Μία ακόμη δύσκολη αποστολή θα έχει σήμερα η ομάδα μας αντιμετωπίζοντας τον Ρεθυμνιακό στο γήπεδο της Σοχώρας στις 11.00 το πρωί στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Η αποστολή γίνεται ακόμη δυσκολότερη αν αναλογιστεί κανείς το πολλά και σημαντικά προβλήματα που έχει η ομάδα μας να υπερκεράσει και στο σημερινό παιχνίδι. Συνολικά οκτώ ποδοσφαιριστές έχουν τεθεί νοκ άουτ για τον σημερινό παιχνίδι, αφού για διάφορους λόγους δεν υπολογίζονται οι Λαδιανός, Τσαπόκου, Στεφανάκης, Φ. Ιμπραχίμι, Π. Ποθουλάκης, Αλεξανδρόπουλος, Τζαγκαράκης, Σαρινάκης, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή και του Ρ. Αποστολάκη. Αντιθέτως επιστρέφει στην διάθεση του τεχνικού μας Φίλιππου Μουρτζανού ο Γιώργος Καραμπατζάκης.

Ακόμη και έτσι η ομάδα μας θα προσπαθήσει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο, απέναντι σε ένα πολύ ισχυρό και ιστορικό αντίπαλο, ο οποίος διαθέτει ιδιαίτερα ταλαντούχους και έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Την αναμέτρηση έχει οριστεί να διευθύνει ο κ. Νίκος Σαρής, με βοηθούς τους Βλαχάκη, Καλυβόπουλο και παρατηρητής Διαιτησίας τον Μιχάλη Βοσκάκη.

Προηγούμενο άρθροΚαταιγιστική η Κ16 της ΕΑΠ, 6-2 με ανατροπή τον ΟΦΑ
Επόμενο άρθροΒαριά ήττα για την ελλιπέστατη Ε.Α.Π. στην Σοχώρα