Ένα ακόμη απολαυστικό Σάββατο για την Ακαδημία μας στα γήπεδα του Νομού Ρεθύμνου ήταν το σημερινό, δίνοντας παιχνίδια για τα επίσημα πρωταθλήματα Υποδομών της ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Την σημερινή ημέρα αθλητική δράση είχαν τα τμήματα των ηλικιακών κατηγοριών Κ16 (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2008 και μικρότεροι) και Κ12 (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2012 και μικρότεροι) της Ακαδημίας μας.

Στην ηλικιακή κατηγορία Κ16 (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2008 και μικρότεροι) ξεκίνησαν τα πλέι οφ, με την Ε.Α.Π. να γνωρίζει την ήττα με 5-0 στο ουδέτερο γήπεδο των Αρμένων από τον ΑΟΝ Αστέρα2, νωρίς το μεσημέρι σε νοκ άουτ παιχνίδι και θα συνεχίσει για τους αγώνες κατάταξης 5-8. Νωρίτερα στις 10.00 το πρωί του Σαββάτου για το πρωτάθλημα Κ12 η Ε.Α.Π.1 έδωσε συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι τον Ολυμπιακό Ρ.1 στο γήπεδο Καλογεράκη, ενώ στις 16.30 σήμερα το απόγευμα η Ε.Α.Π.2 αναμετρήθηκε με την Δόξα Πλατανέ στο γήπεδο Μισιρίων, σε αναμετρήσεις για την 8η αγωνιστική σε Α’ και Β’ όμιλο αντίστοιχα.

Πρωτάθλημα Κ16 (γεννηθέντες από το 2008 και μικρότεροι) {Play Off}
ΑΟΝ Αστέρας2 – Ε.Α.Π. 5 – 0
Ε.Α.Π. (Παντελής Κατικάς): Βροντάκης, Μ. Κλειδής, Λιβαθηνός, Κιτράκης, Β. Ποθουλάκης, Κ. Κλειδής, Φυρογένης )75’ Κωνσταντινίδης), Χριστοδουλάκης, Τσαχάκης, Λιμάκης, Μιχ. Κυριακάκης (69’ Μπουλάρι).


Πρωτάθλημα Κ12 (γεννηθέντες από το 2012 και μικρότεροι) {8η}
Α’ Όμιλος: Ολυμπιακός Ρ. – Ε.Α.Π. 6 – 5
Ε.Α.Π. (Κώστας Πολύχρονος): Μαστοραντωνάκης, Καλονόμος, Τσουρουνάκης, Δελήμπασης, Σερπέζης, Μετζάκης, Σπανουδάκης, Καράλης, Γ. Τζουγανάκης, Σφακιανάκης, Λιουδάκης, Π. Λιονής, Παναγιωτάκης.

Β’ Όμιλος: Δόξα Πλατανέ – Ε.Α.Π.2 5 – 2
Ε.Α.Π.2 (Αντώνης Λαδιανός): Χατζηδάκης, Αρχοντάκης, Λιναρίτης, Νικολιδάκης, Μυλωνάκη, Μπογατίνης, Κοκολάκης, Πυργαρούση, Φουρναράκης, Χασάν, Βανταράκης.

Προηγούμενο άρθροΣάββατο (09/3) στο γήπεδο… για Κ16 & Κ12 της Ακαδημίας της Ε.Α.Π.
Επόμενο άρθροΠίστη για επιστροφή στις νίκες για την Ε.Α.Π. την Κυριακή