Ένα ακόμη όμορφο πρωινό Σαββάτου είχε το ηλικιακό τμήμα Κ16 της Ακαδημίας μας, το οποίο φιλοξένησε στο γήπεδο Ατσιποπούλου τον ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Υποδομών ΕΠΣΡ.

Το παιχνίδι ήταν χορταστικό και συναρπαστικό, με συνεχείς εναλλαγές συναισθημάτων και μοναδικό μελανό σημείο τον τραυματισμό του Ντανιέλ Λίτσι, στον οποίο όλη η οικογένεια της Ε.Α.Π. εύχεται ταχεία ανάρρωση. Η ομάδα μας μπήκε φουριόζα στο παιχνίδι προηγήθηκε 3-0 στο ημίχρονο, αλλά ο ΑΟΝ Αστέρας βρήκε τον τρόπο και τα αποθέματα να επιστρέψει στην διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος ισοφαρίζοντας σε 3-3 στο 64’. Όμως την τελευταία λέξη την είχε η ομάδα μας, η οποία στο 73’ πήρε ξανά το προβάδισμα στο σκορ, το οποίο και δεν έχασε ως το φινάλε, κατακτώντας τη νίκη με 4-3.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 6’ (Σ), 8’ (Σ) Παυλάκης, 32’ πεν. Λίτσι, 73’ (Σ) Ρουσσάκης – 44’ (Σ) Ανωμεριανάκης, 63’ (Σ) Ακουμιανάκης, 64’ (Σ) Λέσι.

ΑΣΙΣΤ: 8’, 73’ Γεωρβασάκης.

ΔΟΚΑΡΙ: 34’ Βασιλόπουλος.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 31’ Παυλάκης.

Ε.Α.Π. (Παντελής Κατικάς): Σπ. Χαραλαμπάκης, Μανιαδάκης (71’ Δ. Λιονής), Χριστοδουλάκης, Λίτσι (51’ λ.τ. Κιτράκης), Κλειδής, Σωπασουδάκης, Παυλάκης, Τσέλακ, Ποθουλάκης, Γεωρβασάκης, Ρουσσάκης.

Προηγούμενο άρθροΤο Σάββατο Ε.Α.Π.-ΑΟΝ Αστέρας για το Κ16 ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθροΣυνεχίζουμε μαζί με τον κόουτς Κ. Πολύχρονο και τη νέα σεζόν