Ήταν μια βραδιά αποκλειστικά αφιερωμένη σε όλα τα παιδιά της Ακαδημίας μας, ποδοσφαίρου και μπάσκετ… Η αυλαία της «Χριστουγεννιάτικης Εβδομάδας» έπεσε την περασμένη Πέμπτη με την καθιερωμένη «Χριστουγεννιάτικη γιορτή» στο γήπεδο Ατσιποπούλου μοιράζοντας χαμόγελα, χαρά και δώρα στα παιδιά της Ακαδημίας μας.

Η παρουσία του Αγίου Βασίλη με τον σάκο με τα δώρα… αλλά και οι φιγούρες της Μίνι και του Μίκι Μάους συνεπήραν τα παιδιά, κερδίζοντας την αγάπη και την θαλπωρή τους. Μεγαλύτερη επιβράβευση για εμάς από τα πλατιά χαμόγελα των παιδιών και την προσμονή να παραλάβουν τα δώρα τους δεν υπήρχε… Η βράδια ήταν πολύ όμορφη και σίγουρα όλοι έφυγαν γεμάτοι και με αναμνήσεις που θα τους συντροφεύουν για μεγάλο διάστημα. Ήταν όλοι εκεί… Τα παιδιά όλων των τμημάτων της Ακαδημίας μας, από την Κ6, την Κ8, την Κ10, την Κ12, την Κ14, την Κ16, όπως και τα κορίτσια του τμήματος μπάσκετ, το Κ10, το Κ12 και το Κ15.

Λίγη από την δόξα… των μικρών παιδιών έκλεψαν νωρίτερα οι «μπαμπάδες» και οι προπονητές, αλλά και το διοικητικό προσωπικό της ομάδας μας όπου έδωσαν ένα ξεχωριστό ποδοσφαιρικό αγώνα. Άπαντες είχαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους… κατεργασμένο ή ακατέργαστο! Κάποια χαμένα… ταλέντα έκαναν την εμφάνιση τους μετά από πολλά χρόνια, ενώ κάποια άλλα ξεδιπλώθηκαν μετά από καιρό… Μα το σημαντικότερο είναι πως άπαντες το έζησαν, το ευχαριστήθηκαν και δεν είναι τυχαίο που ζητούσαν να τους ξανασυμβεί!

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα πλούσιο μπουφέ που είχαν επιμεληθεί οι γονείς των παιδιών, φυσικά υπό τους ήχους μουσικής… Έτσι ολοκληρώθηκε η «Χριστουγεννιάτικη Εβδομάδα 2019» της Ε.Α.Π., ανταλλάσσοντας όλοι ευχές για χαρούμενα Χριστούγεννα και Ευτυχισμένη έλευση του 2020 σε λίγες ημέρες, ανανεώνοντας το ραντεβού για την Τρίτη 7 Ιανουαρίου όπου θα επαναρχίσει η λειτουργία της Ακαδημίας μας.

Ευχαριστήριο Ε.Α.Π.
Η διοίκηση της Ε.Α.Π. και της Ακαδημίας της θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους αυτούς που συνέβαλλαν για την πραγματοποίηση της «Χριστουγεννιάτικης Εβδομάδας» για 6η συνεχόμενη χρονιά. Καταρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ στις διοικήσεις των σωματείων, τους προπονητές και τα 200 περίπου παιδιά που συμμετείχαν στα φιλικά παιχνίδια όλων των ημερών. Ξεχωριστό ευχαριστώ λοιπόν, σε ΑΟΝ Αστέρα, Ρέθυμνο ΠΣ, Ρεθυμνιακό και ΑΓΟΔΑ-Παναρκαδικός. Μεγάλο ευχαριστώ και στα παιδιά της Ακαδημίας μας για την συμμετοχή και την εξαιρετική συμπεριφορά τους καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας, όπως φυσικά και τους γονείς τους για την συνεργασία και την πολύτιμη συνεισφορά τους για την διεξαγωγή της «Χριστουγεννιάτικης Εβδομάδας».
Τέλος, ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ατσιποπούλου για την παραχώρηση της μικροφωνικής για τις ανάγκες της «Χριστουγεννιάτικης γιορτής», όπως και το «protasis-events» της Λιάνας Γεωργόπουλου.

Προηγούμενο άρθροΝικηφόρο φινάλε στο 2019 για την ομάδα μας, 2-1 την Επισκοπή 2010
Επόμενο άρθροΈκλεισαν με νίκη το 2019 οι Παγκορασίδες μας, 46-45 τον Κίσσαμο