Φιλικό ξεμούδιασμα από την επίπονη προετοιμασία που συμπλήρωσε 2 εβδομάδες είχε σήμερα η ομάδα μας με το πρώτο της φιλικό φιλοξενώντας στο γήπεδο Ατσιποπούλου τις Μέλαμπες. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με ανατροπή με σκορ 1-2 στο φινάλε του παιχνιδιού διάρκειας 80 λεπτών (40’ το κάθε ημίχρονο).

Η ομάδα μας για 60’ είχε πολύ καλή παρουσία δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες, προηγούνταν με 1-0 χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δ.Ε. Μανωλακάκη στο 15’ (ανατροπή του 15χρονου Στ. Τζουγανάκη από τον Φίλιπ), είχε δοκάρι με τον Γεωργιουδάκη (37’) και μία σπουδαία ευκαιρία με τον Ρ. Αποστολάκη (49’).

Ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Πολύχρονος σε αυτό το πρώτο φιλικό παιχνίδι χρησιμοποίησε και τους 22 παίκτες που είχε στην διάθεση του και στο τελευταίο 20λεπτο αγωνίστηκε σχεδόν αποκλειστικά με ποδοσφαιριστές κάτω των 17 ετών. Οι μαχητικές Μέλαμπες δεν παράτησαν το παιχνίδι και κατόρθωσαν στο φινάλε να φτάσουν στην ανατροπή και να πάρουν τη νίκη χάρη στο όμορφο σουτ του Χριστοφράκη (64’) και την κοντινή προβολή του Γιάννη (73’).

Ε.Α.Π. (Κώστας Πολύχρονος): Μιχελουδάκης (41’ Προβιάς, 71’ Σπ. Χαραλαμπάκης), Σαρινάκης, Τσαπόκου (41’ Ρ. Αποστολάκης), Καραμπατζάκης (41’ Λίτσι), Γεωργιουδάκης (68’ Παυλάκης), Α. Κωστόπουλος (62’ Στ. Τζωρτζινάκης), Δ.Ε. Μανωλακάκης (62’ Σωπασουδάκης), Τσακάλη (41’ Γκαβλιαρούδης), Στ. Τζουγανάκης (41’ Ν.Κ. Σταυριδάκης), Καλτσουνίδης (68’ Τσέλακ), Λαδιανός (52’ Ι. Οικονομάκης).

ΜΕΛΑΜΠΕΣ (Νταμιάν Κούτσμερουκ): Μουτσάκης, Φίλιπ, Δασκαλάκης, Ζαχαριουδάκης, Μαρκουλάκης, Γκίνικα, Καράλης, Ρ. Κυριακάκης, Καμπουράκης, Αλιάι, Νικηφοράκης, Εμ. Τζαγκαράκης, Χ. Φραντζεσκάκης, Ι. Κυριακάκης.

Προηγούμενο άρθροΤο Σάββατο (19.00) το 1ο φιλικό της ΕΑΠ με Μέλαμπες στο Ατσιπόπουλο
Επόμενο άρθροΝέο φιλικό σήμερα (18.00) στο Ατσιπόπουλο με τη Φλόγα Ρουστίκων