Με νίκη ολοκλήρωσε τα φιλικά της παιχνίδια η ομάδα μας, επικρατώντας με 2-0 της Δόξας Πλατανέ πριν από λίγο στο γήπεδο Ατσιποπούλου.

Πρωταγωνιστής ο Μηνάς Μαυρής ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας μας, αμφότερα στο α’ ημίχρονο, σε ένα παιχνίδι όπου η Ε.Α.Π. ήταν καλύτερη και πέρα από τα δύο γκολ έφτασε κοντά και στην επίτευξη περισσοτέρων. Στο 13’ την εξαιρετική κεφαλιά του Μαυρή έδιωξε σε κόρνερ με υπερένταση ο Κρούτι, αλλά στην επόμενη φάση ο ίδιος κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ, για το 1-0. Νέα καλή στιγμή για την ομάδα μας στο 16’ αλλά ο Κρούτι απέκρουσε το τετ α τετ με τον Αλεξανδρόπουλο, ενώ στο 32’ επίσης από θέση τετ α τετ ο Σπυριδάκης νικήθηκε τελευταία στιγμή από Δελήμπαση, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ. Στο 43’ ο Τσιλιμπάρης έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Εμ. Βρουλιδάκη, κρατώντας το μηδέν για την ομάδα μας. Στο 44’ το καλό σουτ του Βερνάδου έδιωξε σε κόρνερ ο Κρούτι, ενώ στο 45’+ η ομάδα μας κέρδισε και δεύτερο πέναλτι σε ανατροπή του Χατζηκωνσταντίνου. Την εκτέλεση ανέλαβε και πάλι ο Μαυρής, ο οποίος ήταν εύστοχος ξανά διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. Στο β’ ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε με τον Τσιλιμπάρη να λέει όχι σε τετ α τετ με τον Μπαξεβάνη, ενώ στην δεύτερη προσπάθεια ο Ιμπρχίμι παρενέβη και έκοψε.

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τσιλιμπάρης, Χατζηκωνσταντίνου, Ιμπραχίμι, Τζαγκαράκης, Χαροκόπος (80’ Σκαλιδάκης), Βάρδας, Μέλι, Μαυρής, Βερνάδος (67’΄Χότζα), Αλεξανδρόπουλος (83’ Λελεδάκης), Σπυριδάκης.

Προηγούμενο άρθροΣήμερα (18.00) το τελευταίο φιλικό με Δόξα στο Ατσιπόπουλο
Επόμενο άρθροΣυγχαρητήρια Γιάννη και Λευτέρη για την εισαγωγή σας σε Πανεπιστημιακές Σχολές