Χορταστικό παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο Γυπαετών το Σάββατο το απόγευμα, με την ομάδα μας να αναδεικνύεται ισόπαλη με το αγγλικό… 3-3 με την Κ19 της ΠΑΕ Επισκοπής, με τον Σωτήρη Κόκκαλη να πετυχαίνει χατ τρικ.

Η ομάδα μας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι χάνοντας ευκαιρία με τον Σπυριδάκη στο 2’, ο οποίος νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Μπερβανάκη. Αντιθέτως η Επισκοπή Κ19 άνοιξε το σκορ στην πρώτη καλή ευκαιρία της στο 19’ με σουτ του Καφετζή, ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο 35’, ενώ είδε στο 42’ τον Τριποδιανό να διώχνει το πλασέ του αν και σε θέση τετ α τετ. Στο 45’ δοκάρι είχε και η ομάδα μας με «κεραυνό» του Κόκκαλη.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’) η Επισκοπή Κ19 έκανε το 2-0 με κεφαλιά του Καφετζή, στο 51’ ο Τριποδιανός είπε «όχι» σε τετ α τετ με τον Τζωρτζινάκη και στο 53’ με προβολή ο Αλεξάκης σημείωσε το 3-0. Στο 72’ μετά από κάθετη του Βάρδα ο Κόκκαλης μείωσε σε 3-1. Στο 89’ και πάλι ο Κόκκαλης μείωσε σε 3-2, ενώ στο 91’ κέρδισε το ριμπάουντ από το σουτ του Σαρινάκη στο οριζόντιο δοκάρι και με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ Κ19 (Νίκος Καραδάκης): Μπερβανάκης, Μέτα, Φραγκιαδάκης, Αγγελόπουλος, Έντισον, Τραϊτοράκης, Καφετζής, Τζαμτζίου, Τζωρτζινάκης, Μεργέμογλου, Αλεξάκης.

Έπαιξαν ακόμη οι: Πεκίνι, Νιώρας, Παπαθανασίου, Μπούκης, Ορλάντο, Κιαφόκου, Ρίτζερ, Κανανάι.

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τριποδιανός, Τσαπόκου, Γεωργιουδάκης, Στεφανάκης, Ι. Ποθουλάκης, Καραμπατζάκης, Μαυρής, Ρ. Αποστολάκης, Κόκκαλης, Σπυριδάκης, Χαραλαμπάκης.

Έπαιξαν ακόμη οι Σαρινάκης, Φ. Ιμπραχίμι, Μαγαράκης, Βροντάκης, Βάρδας, Π. Ποθουλάκης, Παπανδρέου.

Προηγούμενο άρθροΦιλικό Νο3 με Κ19 ΠΑΕ Επισκοπής στο «Kido»
Επόμενο άρθροΣε φουλ ρυθμούς και ανανεωμένη λειτουργεί η Ακαδημία μας/ΑΕΚ FC