Φιλικό δοκιμών σε πρόσωπα και σε σχήματα για την ομάδα μας σήμερα στο γήπεδο Ατσιποπούλου απέναντι στον ΑΟΝ Αστέρα Β’, ο οποίος και επικράτησε με το αγγλικό 3-4.

Το παιχνίδι ήταν χορταστικό με συνεχείς εναλλαγές συναισθημάτων και πολλές ανατροπές, μεταξύ δύο νεανικών ομάδων, που πρόσφεραν όμορφο θέαμα. Η ομάδα μας άνοιξε το σκορ στο 4’ με σουτ του Τσακάλη. Ο ΑΟΝ Αστέρας Β’ είχε δοκάρι με τον Λ. Τάκα (22’), ενώ ο Λαδιανός σούταρε ελάχιστα άουτ (30’). Στο 33’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Π. Καραγιαννάκη και στο 36’ ο ίδιος παίκτης έγραψε το 1-2.

Στην επανάληψη και στο 57’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καλτσουνίδη, ο Λίτσι με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2 και στο 62’ από σέντρα του Λαδιανού, ο Σκουλουφιανάκης στην προσπάθεια του να διώξει πέτυχε αυτογκόλ, για το 3-2. Στα τελευταία λεπτά ο ΑΟΝ Αστέρας Β’ έφτασε σε νέα ανατροπή, με το τρίτο γκολ του Π. Καραγιάννη στο 76’ (3-3) και το πλασέ του Τάκα (78’).
Ε.Α.Π. (Κώστας Πολύχρονος): Τσιλιμπάρης, Εμ. Παυλάκης (41’ Σαρινάκης), Α. Κωστόπουλος (48’ Σκάρας), Σκάρας (41’ Λίτσι), Ν.Ν.Β. Γεωργιουδάκης (41’ Ζήκος), Σταυριδάκης (70’ Τσέλακ), Τσακάλη (41’ Ι. Χαραλαμπάκης), Σωπασουδάκης (41’ Κ. Παυλάκης), Ν.Ν.Α Γεωργιουδάκης (41’ Καζαμίας), Καλτσουνίδης (70’ Ρουσσάκης), Λαδιανός.

Προηγούμενο άρθροΝέο φιλικό σήμερα (20.00) για την Ε.Α.Π. με ΑΟΝ Αστέρα Β’
Επόμενο άρθροΝέο φιλικό σήμερα (17.00) για Ε.Α.Π. με Μέλαμπες