Την ήττα με 3-0 γνώρισε η ομάδα μας στο πρώτο φιλικό της χρονιάς από τον Άρη Ρεθύμνου στο γήπεδο Μισιρίων. Η εικόνα της ομάδας μας στο α’ ημίχρονο ήταν αρκετά καλή απέναντι σε ένα από τους διεκδικητές του τίτλου, δημιουργώντας και χάνοντας 2-3 καλές ευκαιρίες.

Από την άλλη ο Άρης εκμεταλλεύθηκε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν και έφτασε στην επικράτηση, με τα πόδια των ποδοσφαιριστών μας πάντως να είναι βαριά, έχοντας συμπληρώσει 17 ημέρες προετοιμασίας.

Φάσεις και Γκολ

12’ σέντρα του Αντουράκη, ο Σηφακάκης με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για τον Άρη, 1-0.

16’ σέντρα του Γαβαλά, κεφαλιά του Σηφακάκη θα σώσει ο Τριποδιανός.

32’ ο Σπριδάκης θα βρεθεί σε θέση βολής αλλά δεν θα βρει στόχο.

38’ ο Γεωργιουδάκης εκτελεί φάουλ, κεφαλιά του Σπυριδάκη η μπάλα θα φύγει άουτ.

42’ Γαβαλάς τετ α τετ σώζει ο Φ. Ιμπραχίμι, πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

61’ ο Σηφακάκης από κοντά θα πετύχει το 2-0.

82’ ο Γιαννόπουλος με πλασέ πέτυχε το 3-0.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ρ. Σταυρουλάκης, Βαρβαντάκης, Βλαχάκης.

ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Άρης Παπαδάκης): Χνάρης (46’ Χεμπάι), Στ. Αντουράκης (63’ Ασουμανάκης), Μαγιάφας (46’ Δασκαλάκης), Χασιώτης (63’ Μαγαράκης), Βαρούχας (63’ Μ. Αντουράκης), Μπαγκάκης (46’ Δ. Παπαδάκης), Περίφανος (63’ Πρότσκα), Καψαλάκης, Γαβαλάς (63’ Κουταλάς), Σηφακάκης, Ντ. Ματαραγκάσι (63’ Γιαννόπουλος).

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τρίποδιανός, Φ. Ιμπραχίμι (46’ Στεφανάκης), Γ. Τζαγκαράκης (57’ Ι. Ποθουλάκης), Τσαπόκου, Γεωργιουδάκης (68’ Μίγκας), Μαυρής (83’ Πίσσα), Βερνάδος, Χαροκόπος (49’ Βροντάκης), Κόκκαλης, Σπυριδάκης, Λελεδάκης (78’ Σταυριδάκης).

Προηγούμενο άρθροΚαλωσορίζουμε στην οικογένεια μας τον Δ. Παπανδρέου
Επόμενο άρθροΤην Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου η 1η συγκέντρωση, ξεκίνησαν οι έγγραφες για το Τμήμα Μπάσκετ της Ε.Α.Π.