Την ευκαιρία να αποκομίσουν εμπειρίες οι αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές μας, είχαν απέναντι στην πρωταθλήτρια ΑΕ Μυλοποτάμου σήμερα, στο παιχνίδι για την 28η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου. Η ΑΕΜ ήταν ανώτερη και έφτασε δίκαια στην επικράτηση με 6-0, πανηγυρίζοντας την 28η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια, πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο την ισοφάριση του ρεκόρ της ομάδας μας, δηλαδή να κατακτήσει αήττητη το πρωτάθλημα (η ομάδας το είχε επιτύχει τη σεζόν 2007-2008 όταν είχε κατακτήσει τον τίτλο με απολογισμό 29 νίκες και μόλις 1 ισοπαλία).

Από δύο γκολ πέτυχαν για τους νικητές οι Παπαγιαννάκης, Βελονάκης, ενώ ένα ακόμη πρόσθεσαν οι Μέμος και Περίφανος. Άτυχος για την ομάδα μας ο Νίκος Καλτσουνίδης ο οποίος αποχώρησε τραυματίας μόλις στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κετεσίδης, Καραγιαννόπουλος, Έλληνας.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 8’ (Κ), 36’ (Σ) Παπαγιαννάκης, 18’ (Σ) Μέμος, 39’ (Σ), 87’(Κ) Βελονάκης, 83’ (Σ) Περίφανος

ΑΣΙΣΤ: 8’, 18’ Γαρεφαλάκης, 36’ Μυρθιανός, 83’ Σηφάκης, 87’ Φοβάκης

ΔΟΚΑΡΙΑ: 5’ Γαρεφαλάκης, 18’ Μέμος, 58’ Φοβάκης.

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Φιορέντζης, Α. Κωστόπουλος, Καλτσουνίδης (16’ λ.τ. Ιλ. Τσαπόκου, 69’ Ρ. Αποστολάκης), Κούσμινας, Σταυράκης, Πολύχρονος, Στεφανάκης, Τζαγκαράκης, Δ. Κωστόπουλος, Μαυρής, Πολυδώρου (78’ Χαροκόπος).

ΑΕΜ (Κώστας Κιάσσος): Δανδάλης, Λουμπάκης (61’ Σηφάκης), Μυρθιανός, Μέμος, Στ. Δελήμπασης (46’ Περίφανος), Βελονάκης, Γαρεφαλάκης (56’ Μεταξάκης), Παπαγιαννάκης, Δροσάκης (78’ Μαρτιμιανάκης), Φοβάκης, Πρινιανάκης.

* Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έφεραν μαύρα περιβραχιόνια στην μνήμη της Επιμελείας Καλυβιανάκη, μητέρας του ποδοσφαιριστή μας, Στέφανου, ενώ πριν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη Κωνσταντίνου Βασσάλου.

Προηγούμενο άρθροΣυνεργασία της Ε.Α.Π. με το δίκτυο των ακαδημιών της ΑΕΚ
Επόμενο άρθροΜε το αριστερό… αποχαιρέτησε το Ατσιπόπουλο η ομάδα μας…