Το Σαββατοκύριακο 26-27 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το 1ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη σεζόν 2020-2021. Για την φετινή χρονιά – ελέω των συνθηκών που επικρατούν σε όλη την υφήλιο με τον covid-19, το 1ο κεντρικό Σεμινάριο του Δικτύου αποφασίστηκε να είναι διαδικτυακό, με την συμμετοχή όλων των στελεχών των Ακαδημιών του Δικτύου μέσω συγκεκριμένης πλατφόρμας.

Το πρόγραμμα του Επιμορφωτικού Σεμιναρίου του Δικτύου της ΑΕΚ διοργανώνει η ΑΕΚ FC Development Network, είναι πλούσιο με Ομιλητές όλα τα στελέχη της κεντρικής Ακαδημίας, συμμετέχοντας οι κ.κ. Τσάνας, Παπαποστόλου, Κυριακίδης Παρούσης, Τζιωρτζιόπουλος, Ορφανίδης, Καραχάλιος, ενώ ξεχωριστή θα είναι η παρουσία ενός εκ των κορυφαίων Ελλήνων φυσιοθεραπευτών και φυσιοθεραπευτή της Εθνικής Ελλάδας κ. Χρήστου Καρβουνίδη.

Στο 1ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ 2020-2021 περιλαμβάνεται η εισήγηση-παρουσίαση της Ακαδημίας της ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ, η οποία θα λάβει χώρα την πρώτη ημέρα, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου.

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ «1ου Επιμορφωτικού Σεμιναρίου Δικτύου 2020-2021»