Ένας νέος κύκλος ξεκίνησε με την τιμή που μου έκαναν οι συγχωριανοί μου να με εμπιστευτούν για την επόμενη ημέρα του Ατσιποπούλου μας. Μετά από αυτό τον πρωτόγνωρο για μένα αγώνα, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που μου έδειξαν εμπράκτως και με την επιλογή τους την εμπιστοσύνη τους και να τους υποσχεθώ πως θα είμαι ο αυθεντικός, δραστήριος και δοτικός Νίκος για ένα καλύτερο «αύριο» για όλους μας και για τον τόπο μας.

Επίσης ευχαριστώ τον Δήμαρχο Ρεθύμνου κ. Γιώργη Μαρινάκη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και για την ευκαιρία που μου έδωσε να προσφέρω από άλλο μετερίζι στον τόπο μου.

Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συνυποψηφίους μου για τον έντιμο και πολιτισμένο αγώνα που είχαμε στην προεκλογική περίοδο. Πλέον ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ εκλεγμένοι και μη εκλεγμένοι στην δημοτική κοινότητα, θα γίνουμε μια ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ, όπου μέσα από συνεργασία καλούμαστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του ΑΤΣΙΠΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΣ, το οποίο δεν είναι χωριό αλλά μια κωμόπολη που έχει άμεση σύνδεση με την πόλη του Ρεθύμνου. Όλοι μας γνωρίζουμε πως οι ευθύνες μας απέναντι στους συντοπίτες μας είναι μεγάλες και γνωρίζουμε τον τρόπο να βελτιώσουμε τις συνθήκες και την καθημερινότητα τους, βάζοντας και το δικό μας μικρό λιθαράκι, μέσα από σκληρή δουλειά και συλλογικότητα.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για την στήριξη, τη σύζυγο μου Μαρία και τον κουμπάρο μου Δημήτρη Δομαζάκη που ήταν συνεχώς δίπλα μου, αλλά και όλους αυτούς που με βοήθησαν με τον τρόπο τους σε όλη αυτή τη διαδικασία.

Προηγούμενο άρθροΣυγχαρητήρια πρόεδρε, σιδεροκέφαλος και καλή επιτυχία!
Επόμενο άρθροΜε τις Μέλαμπες εντός στην πρεμιέρα της ΕΑΠ 28-29/10