Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η δράση που πραγματοποίησε το τμήμα μπάσκετ της Ε.Α.Π. στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης της Περιφέρειας Κρήτης για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού, στην οποία συμμετέχει ενεργά το σωματείο μας, την προπονήτρια μας Ελένη Χλιαουτάκη να αποτελεί πρέσβειρα.

Στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου-Λυκείου Ατσιποπούλου βρέθηκε την Τετάρτη (3/5) η κινητή μονάδα μαστογραφίας της Περιφέρειας Κρήτης και στο πλαίσιο αυτής της εκστρατείας πραγματοποιήθηκε μαστογραφικός έλεγχος σε γυναίκες της περιοχής. Με σύνθημα «Είναι στο Χέρι Μου» στο κάλεσμα του τμήματος μπάσκετ της ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ υπήρχε σημαντική συμμετοχή παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Παρών το απόγευμα της Τετάρτης ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και πρόληψης κ. Γιώργος Πιτσούλης, όπως και η αντιπεριφεριάρχης Π.Ε. Ρεθύμνου κα Μαίρη Λιονή. Φυσικά παρόντες ο πρόεδρος της Ε.Α.Π. κ. Νίκος Βερνάδος, ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Δομαζάκης, η έφορος του τμήματος μπάσκετ της κ. Γεωργία Δουλγεράκη-Βερνάδου, ο ιατρός του τμήματος κ. Αλκιβιάδης Μελιδονιώτης, αλλά και οι προπονήτριες του τμήματος μπάσκετ της Ε.Α.Π. Ελένη Χλιαουτάκη και Μαρτίνα Μπουσόβσκα.

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης διεξήχθη φιλικό παιχνίδι μεταξύ της ομάδας  παλαιμάχων γυναικών Ρεθύμνου και της ομάδας παλαιμάχων Σ.Β.Ε.Κ.Η. γυναικών. Πριν την έναρξη του αγώνα η ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ και το τμήμα μπάσκετ της, απένειμε αναμνηστικές πλακέτες στην ομάδα παλαιμάχων του Σ.Β.Ε.Κ.Η. και στην ΕΚΑΣΚ.

Το Τμήμα μπάσκετ της ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ θα ήθελε να ευχαριστήσει την Περιφέρεια Κρήτης και το επιστημονικό προσωπικό της, τον Δήμο Ρεθύμνου, την ΕΚΑΣΚ, τους Αντιπεριφερειάρχες κα Λιονή Μαίρη και κ. Πιτσούλη Γεώργιο για την παρουσία τους, τους διαιτητές κ.κ. Ε. Θεοδωράκη και Γ. Πετρόπουλο, την κριτή Μ. Σταυριανάκη. Όπως επίσης, ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση στην διεξαγωγή αυτού του φιλικού αγώνα όλες τις παλαίμαχες αθλήτριες του Σ.Β.Ε.Κ. Ηρακλείου και του Ρεθύμνου.

Για την ιστορία, οι αθλήτριες που συμμετείχαν στο φιλικό παιχνίδι:

Παλαίμαχες Ρεθύμνου: Αγιασωτέλη, Χλιαουτάκη, Κρυστάλλη, Λαμπιθιανάκη, Μπουσόβσκα, Καλυβιανάκη, Φοβάκη, Φρυγανάκη, Καμαρίτη, Παυλοπούλου, Δαφέρμου, Πολοπετράκη.

Παλαίμαχες Ηρακλείου: Καλικάκη, Ματαλιωτάκη, Λεμπιδάκη, Τζαδέρα, Φραγκάκη, Καντιδάκη, Βασάκη, Ρογαμάτση, Βασιλάκη, Βασιλειάδη, Αποστολάκη, Κανάκη, Γιαλούση, Μαρκόγλου.

Προηγούμενο άρθροΣάββατο με παιχνίδι… για Κ14 και Κ10 της Ακαδημίας μας
Επόμενο άρθροΔιπλή δράση… για την Ακαδημία μας το Σαββατοκύριακο