Την Κυριακή (20/11) στις 10.30 το πρωί κάνει πρεμιέρα η ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας Ρεθύμνου φιλοξενώντας στο γήπεδο Ατσιποπούλου τα Γεράκια Γερανίου.

Μετά από σχεδόν 70 ημέρες προετοιμασίας υπό την καθοδήγηση του τεχνικού μας Κώστα Πολύχρονου οι παίκτες μας είναι πανέτοιμοι για να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο νέο πρωτάθλημα. Για μία ακόμη χρονιά πρόκειται για ένα νεανικό σύνολο με την προσθήκη 5-6 έμπειρων ποδοσφαιριστών οι οποίοι αναμένεται να αποτελέσουν ένα κράμα μιας ανταγωνιστικής ομάδας, η οποία σε κάθε παιχνίδι θα διεκδικεί τη νίκη.

Για το Κυριακάτικο παιχνίδι ο τεχνικός μας Κώστας Πολύχρονος έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στους Χαραλαμπάκη, Αλεξανδρόπουλο, Μαρινάκη, Σταρένιο οι οποίοι θα απουσιάσουν για διάφορους λόγους. Όλοι οι υπόλοιποι είναι κανονικά στην διάθεση του για το παιχνίδι της πρεμιέρας.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΣΤΗΝ Β’ ΕΠΣΡ

Σάββατο 19 Νοεμβρίου

15.00 Φλόγα Ρουστίκων – ΑΟ Απόλλων (Ρουστίκων – Κελεσίδης, Ν. Σαρής, Κατσιμάρη – Παρατηρητής Διαιτησίας: Δελήμπασης).

Κυριακή 20 Νοεμβρίου

10.30 ΑΕ Ατσιπ-Πρινέ – ΑΟ Γεράκια Γερανίου (Ατσιποπούλου – Συργούνη, Γ. Σαρής, Βλαχάκης – Παρατηρητής Διαιτησίας: Δελήμπασης).

11.30 ΑΟ Ασή Γωνιάς – ΑΟ Μελάμπων (Μισιρίων – Ν. Σαρής, Καλυβόπουλος, Αρμενατζόγλου – Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημητρακάκης).

Προηγούμενο άρθροΠρεμιέρα το Σάββατο για την Κ14 της Ακαδημίας μας
Επόμενο άρθροΧορταστικό παιχνίδι για την Κ14 της Ακαδημίας μας με τον ΑΟΝ Αστέρα2