Στην τελική ευθεία έχει μπει η επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους για το τμήμα μπάσκετ της ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ, τηρώντας τα απαραίτητα και απαιτούμενα μέτρα και υγειονομικά πρωτόκολλα για τον covid-19. Την επόμενη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 17.30 το απόγευμα, έχει οριστεί η έναρξη των προπονήσεων στο γήπεδο μπάσκετ του Γυμνασίου-Λυκείου Ατσιποποπούλου για την Ακαδημία μπάσκετ της Ε.Α.Π.

Με υπεύθυνη προπονήτρια για ακόμη μία χρονιά την Ελένη Χλιαουτάκη και με άμεση συνεργάτιδα της, την Μαρτίνα Μπουσόβσκα, ξεκινάει και φέτος η εξέλιξη των κοριτσιών μας στο αγαπημένο τους άθλημα το μπάσκετ, με σκοπό να κάνουν ένα βήμα ψηλότερα στην ενασχόληση τους με αυτό. Οι προπονήσεις εκτός από το γήπεδο μπάσκετ του Γυμνασίου-Λυκείου Ατσιποποπούλου, θα πραγματοποιούνται και στο κλειστό γυμναστήριο Περιβολίων.

Παράλληλα με την έναρξη της σεζόν, έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές για το τμήμα μπάσκετ ενόψει της νέαςσεζόν, που απευθύνεται σε κορίτσια από 7 ετών και πάνω, με την ομάδα μας να διαθέτει και πάλι τμήματα προμίνι, μίνι, παγκορασίδων και κορασίδων.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6978773626, 6974306554, καθώς και αυτοπροσώπως στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Ατσιποπούλου καθημερινά 18:00-21:00.

Προηγούμενο άρθροΦιλική ήττα για την ομάδα μας από τον Άρη
Επόμενο άρθροΜε Αγγελιανά στο Κύπελλο, πρεμιέρα με Πέραμα εκτός στην Α’ ΕΠΣΡ