Στο προπονητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα θα βρεθεί το Σαββατοκύριακο 7-8 Σεπτεμβρίου, αντιπροσωπεία της ομάδας μας συμμετέχοντας στο 1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο «κοινότητα-εκπαίδευση-περιβάλλον» που διοργανώνει η Διεύθυνση Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ. Στο 1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο θα δώσουν το παρόν όλες οι συνεργαζόμενες ομάδες του Δικτύου και την Ακαδημία της Ε.Α.Π. θα εκπροσωπήσουν ο πρόεδρος κ. Νίκος Βερνάδος και ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας μας κ. Παντελής Κατικάς.

Τα δύο μέλη της Ακαδημίας μας, μαζί με στελέχη και προπονητές όλων των συνεργαζόμενων ομάδων από όλη τη χώρα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά θέματα σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο. Τα θέματα θα αναλυθούν από τον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης του Δικτύου Ακαδημιών Ηλία Κυριακίδη, από τους προπονητές και το επιστημονικό προσωπικό της ακαδημίας της ΑΕΚ, αλλά και από στελέχη των συνεργαζομένων ακαδημιών που θα συνεισφέρουν στην ανταλλαγή πληροφοριών με τη δική τους εμπειρία από τη συνεργασία τους με το Δίκτυο. Επίσης θα γίνει παρουσίαση και από την Capelli Sport, επίσημο προμηθευτή αθλητικού  υλικού της ΠΑΕ ΑΕΚ. Την οργανωτική μέριμνα του σεμιναρίου έχει ο Υπεύθυνος Διοίκησης Δικτύου Κωνσταντίνος Παπαποστόλου.

Για την καλύτερη πληροφόρηση των προπονητών των συνεργαζόμενων ομάδων του Δικτύου, θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική επίδειξη το Σάββατο από το αγωνιστικό τμήμα Κ12 της Ακαδημίας της ΑΕΚ και αγωνιστική επίδειξη την Κυριακή των ομάδων Κ15 της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.

Προηγούμενο άρθροΞεκίνησε η σεζόν με προπονήσεις  για το τμήμα μπάσκετ της Ε.Α.Π. (photos)
Επόμενο άρθροΠρεμιέρα το Σάββατο (14/9) με Ρεθυμνιακό για το Κύπελλο ΕΠΣΡ