Την 10η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα θα ψάξει σήμερα η Ε.Α.Π., φιλοξενώντας στο γήπεδο Ατσιποπούλου τον Απόλλωνα, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας.

Μετά από δύο νικηφόρα παιχνίδια εκτός έδρας, η ομάδα μας επιστρέφει στο σπίτι της, για να φτάσει σε μία ακόμη νίκη απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας Απόλλωνα. Πειθαρχία, σοβαρότητα και υπομονή είναι να στοιχεία που απαιτούνται στο σημερινό παιχνίδι, απέναντι σε μια φιλότιμη, ενισχυμένη αλλά και σαφώς βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια.

Για ένα ακόμη παιχνίδι η ομάδα μας θα παραταχθεί με πολλά αγωνιστικά προβλήματα, με πρώτο και καλύτερο την απουσία του κόουτς Κώστα Πολύχρονου, ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων βρίσκεται εκτός Κρήτης. Επιπλέον για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζονται για διάφορους λόγους οι Τσαπόκου, Μανωλακάκης, Ν.Α. Γεωργιουδάκης, Καλυβιανάκης, Σκάρας, Λίτσι, Κυμιωνής, Τζουγανάκης. Αντιθέτως ετοιμοπόλεμος είναι ο Δημήτρης Σαμιώτης, ο οποίος επιστρέφει μετά από αρκετό καιρό στην αποστολή της ομάδας μας.

Την αναμέτρηση έχει οριστεί να διευθύνει ο Γιώργος Κελεσίδης, με βοηθούς την Κατσιμάρη και τον Αργυράκο και παρατηρητή διαιτησίας τον Κυριάκο Δελήμπαση.

Προηγούμενο άρθροΣάββατο (10/2) στο γήπεδο ξανά για την Ακαδημία μας
Επόμενο άρθροΠρωινό Σαββάτου… γεμάτο μπάλα για την Ακαδημία μας!