Η ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Βάρδα. Πρόκειται για ένα ταλαντούχο 17χρονο μέσο ο οποίος στο δεύτερο μισό της περυσινής χρονιάς αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΝΕΑΡ στην Α’ ΕΠΣΡ. Ο Βάρδας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Πράσινη Ακαδημία του Κώστα Ανυφαντάκη, ακολούθησε η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού, η Κ15 της ΠΑΕ Πλατανιάς, ο Κεραυνός (Β’ ΕΠΣΡ) και την περυσινή χρονιά για 6 μήνες ο ΑΟΝ Αστέρας και για άλλους 6 η ΝΕΑΡ. Ο Γιάννης Βάρδας αναδείχθηκε πρωταθλητής Κρήτης με την Μικτή ομάδα Νέων ΕΠΣΡ στο Ενωσιακό πρωτάθλημα, τη σεζόν 2017-18.
Η ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ καλωσορίζει στην οικογένεια της τον Γιάννη Βάρδα και του εύχεται καλή σεζόν με υγεία, ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες.

Μετά από την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας ο Γιάννης Βάρδας προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:
«Είμαι χαρούμενος που εντάσσομαι στην οικογένεια της Ε.Α.Π. και ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Νίκο Βερνάδο και τον κόουτς κ. Φίλιππο Μουρτζανό για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Γνωρίζω την ομάδα που έρχομαι, τι πρεσβεύει και την φιλοσοφία που υπηρετεί και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, να την βοηθήσω να επιτύχει τους στόχους της».

Το βιογραφικό του Βάρδα
Ημ. Γέννησης: 23/05/2002
Θέση: Μέσος
Προηγ. Ομάδες: Πράσινη Ακαδημία Ρεθύμνου, Σχολή Ολυμπιακού  Ρεθύμνου, Κ15 ΠΑΕ Πλατανιάς, Κεραυνός, ΑΟΝ Αστέρας, ΝΕΑΡ.

Προηγούμενο άρθροΣτην ομάδα μας ο Ίβο Τσακάλι
Επόμενο άρθροΠιο σοφά τα στελέχη μας μετά το 1ο επιμορφωτικό σεμινάριο του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ