Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις για την ομάδα μας και πρώτη φιλική νίκη στην περίοδο της προετοιμασίας, επικρατώντας με 5-0 του Ψηλορείτη σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Ατσιποπούλου.

Οι παίκτες μας άφησαν ικανοποιημένο σε μεγάλο βαθμό τον προπονητή μας Φίλιππο Μουρτζανό με την αγωνιστική τους παρουσία και την εικόνα που έδειξαν αν και βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της προετοιμασίας. Ειδικότερα στο α’ ημίχρονο η ομάδα μας ήταν καταιγιστική και προηγήθηκε με 4-0. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 4’ με αυτογκόλ του Κρασονικολάκη μετά από απόκρουση του Χριστοδουλάκη σε τετ α τετ με τον Λαδιανό. Τριπλή μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας στο 7’ με τους φιλοξενούμενους να διώχνουν πάνω στη γραμμή τα διαδοχικά σουτ των Χαροκόπου, Πολύχρονου και Χατζηκωνσταντίνου. Στο 13’ το σουτ του Λαδιανού έξω από την περιοχή έφυγε λίγο άουτ, αλλά στο 16’ ο νεαρός Φραγκίσκος Χαροκόπος μετά από όμορφη ενέργεια με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Στο 24’ ο Τσιλιμπάρης έδειξε σε ετοιμότητα αποκρούοντας το τετ α τετ με τον Καλυβιανάκη, για να τον μιμηθεί στο 26’ Χριστοδουλάκης νικώντας τον Λαδιανό. Στο 34’ ο νεαρός Χατζηκωνσταντίνου με υποδειγματικό πλασέ πέτυχε το 3-0, ενώ ο Λαδιανός στο 38’ αφού απέφυγε και τον τερματοφύλακα Χριστοδουλάκη έγραψε το 4-0. Στο 54’ ο Π. Διαμαντάκης είπε «όχι» σε δυνατό σουτ του Λαδιανού, με τον Θοδωρή Τσιλιμπάρη να πραγματοποιεί μία ακόμη εξαιρετική επέμβαση στο 56’ σε τετ α τετ με τον Καραγιώργη. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε με όμορφη ενέργεια και πλασέ ο Ξυδάκης στο 73’, ενώ η τελευταία καλή στιγμή καταγράφηκε για την ομάδα μας στο 75’ με τον 15χρονο Χαραλαμπάκη να πλασάρει ελάχιστα άουτ.

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τσιλιμπάρης (64’ Γ. Προβιάς), Δ. Κωστόπουλος, Ζαχαριουδάκης, Πολύχρονος, Λελεδάκης (55’ Πίσα), Χατζηκωνσταντίνου (68’ Ξυδάκης), Τζαγκαράκης. Μαυρής (61’ Ψυχαράκης), Σκαλιδάκης (47’ Ρ. Αποστολάκης), Χαροκόπος (71’ Χαραλαμπάκης), Λαδιανός.

* Επόμενο φιλικό για την ομάδα μας το Σάββατο (18.00) και πάλι στο γήπεδο Ατσιποπούλου, όπου θα φιλοξενήσει το Αρκάδι Αγγελιανών.

Προηγούμενο άρθροΔιπλή ενίσχυση με προοπτική για την ομάδα μας!
Επόμενο άρθροΝέο φιλικό σήμερα (17.30) στο Ατσιπόπουλο με Αρκάδι Αγγελιανών