Σάββατο… με έντονη ποδοσφαιρική δράση ήταν το τρέχων (16/12) για την Ακαδημία μας, με μεγάλο μέρος της να δίνει το παρόν στα γήπεδα του Ρεθύμνου. Ήταν το τελευταίο Σάββατο μέσα στο 2023 όπου τα παιδιά της Ακαδημίας της Ε.Α.Π. συμμετείχαν στα επίσημα πρωταθλήματα ΕΠΣΡ, διασκέδασαν, έπαιξαν και εξελίχθηκαν απέναντι σε συνομήλικους τους.

Η αρχή έγινε με το ηλικιακό τμήμα Κ14 της Ακαδημίας της Ε.Α.Π. (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2010 και μικρότεροι) όπου στο γήπεδο Ατσιποπούλου φιλοξένησαν τον ΑΟ Άρη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του εν λόγω πρωταθλήματος. Το παιχνίδι ήταν χορταστικό και πολύ όμορφο με την Ακαδημία μας να προηγείται με 2-0 στο α’ ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη ο ΑΟ Άρης1 κατόρθωσε να φτάσει στην ανατροπή επικρατώντας με 2-4.

Ακολούθησαν το απόγευμα τα παιχνίδια των δύο ομάδων του ηλικιακού τμήματος Κ10 της Ακαδημίας μας (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2014 και μικρότεροι), επίσης στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των δύο ομίλων. Στο γήπεδο Ατσιποπούλου  για τον Α’ όμιλο η Ε.Α.Π.1 φιλοξένησε τον ΑΟΝ Αστέρα2, την ίδια ώρα όπου στο γήπεδο Μισιρίων αγωνιζόταν η Ε.Α.Π.2 φιλοξενούμενη του ΑΟ Άρη3.

Πρωτάθλημα Κ14
Ε.Α.Π. – ΑΟ Άρης1 2 – 4
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αγαλιώτης, Γαγάνης, Δελήμπασης.
ΤΑ ΓΚΟΛ: 2’ (Σ) Μανουσάκης, 9’ (Σ) Τσαχάκης – 28’ (Σ) Δαμανάκης, 43’ πεν., 66’ (Σ) Μάμαλης, 62’ (Σ) Σταυριδάκης.
ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 42’ Μάμαλης.
ΥΠΕΠΕΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 42’ Λιμάκης.
Ε.Α.Π. (Παντελής Κατικάς): Βροντάκης, Α. Κυριακάκης, Μανουσάκης, Φυρογένης, Κωνσταντινίδης (66’ Μουτάφης), Τσαχάκης, Λιμάκης, Ζεάκης (51’ Αλεξανδράκης), Λαδάκης, Κουτσιούκης, Μπουλάρι (45’ Σταυρουλάκης).

Πρωτάθλημα Κ10
Ε.Α.Π.1 – ΑΟΝ Αστέρας 2-4
Ε.Α.Π.1 (Κώστας Πολύχρονος): Βογιατζιδάκης, Κασσέλας, Παπαργυρίου, Κοτσίφης, Μωράκης, Καραγιάννης, Βουρβαχάκης, Ζάφρας, Γάσπαρης, Λιβαθηνός.

ΑΟ Άρης3 – Ε.Α.Π.2 2-0
Ε.Α.Π.2 (Αντώνης Λαδιανός): Κλάδος, Μιχαλάκης, Ι. Παπαδάκης, Καραμπούλης, Μιχ. Βαμβακάς, Αχιλ. Βαμβακάς, Εμ. Μαρκάκης, Ανδρεαδάκης.

Προηγούμενο άρθροΔράση για Κ14 και Κ10 της Ακαδημίας μας
Επόμενο άρθροΝα αποχαιρετήσει με νίκη το 2023 θέλει η Ε.Α.Π. με ΑΟ Άρη Β’ την Κυριακή