Σάββατο με αγωνιστική δράση ήταν αυτό που πέρασε για δύο ηλικιακά τμήματα της Ακαδημίας μας, δίνοντας ισάριθμα παιχνίδια στο γήπεδο Ατσιποπούλου. Οι ομάδες Κ14 και Κ10 της Ακαδημίας μας έδωσαν παιχνίδια για τα επίσημα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Πρωτάθλημα Κ14: Ε.Α.Π. – Δόξα Πλατανέ
Αρχικά στις 12.00 το μεσημέρι αγωνίστηκε το τμήμα Κ14 της Ακαδημίας μας (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες 2009-10) φιλοξενώντας το αντίστοιχο τμήμα της Δόξας Πλατανέ σε παιχνίδι άνευ συναγωνισμού, όπου δεν κρατήθηκε σκορ. Τα παιδιά και των δύο ομάδων, ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι και αντάλλαξαν ευχές ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αγαλιώτης.

Ε.Α.Π. (Παντελής Κατικάς): Βροντάκης, Φυρογένης, Γεωρβασάκης, Ανυφαντάκης, Μπάρδη, Λαδάκης, Δ. Λιονής, Κουτσιούκης, Λιμάκης, Ν. Λιονής, Κυριακάκης, Ζεάκης.

ΔΟΞΑ ΠΛΑΤΑΝΕ (Νίκος Καψαλάκης): Αποστολάκης, Ορφανουδάκης, Δημήτρη, Σίνγκ, Κοτσαρίδης, Μπατσιούκος, Γλατζίνος, Γαβαλάς, Βασιλάκης, Μούκι.

 

Πρωτάθλημα Κ10: Ε.Α.Π. – Ρεθυμνιακός
Αντιστοίχως στις 17.00 το απόγευμα του Σαββάτου και πάλι στο γήπεδο Ατσιποπούλου βρέθηκε το τμήμα Κ10 (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες 2013-14) της Ακαδημίας μας φιλοξενώντας τον Ρεθυμνιακό. Οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους, χάρηκαν το παιχνίδι και πρόσφεραν απλόχερα όμορφο θέαμα σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο και παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Ε.Α.Π. (Κώστας Πολύχρονος): Μετζάκης, Λιναρίτης, Στειακάκης, Ζεάκης, Κοκολάκης, Σφακιανάκης, Τζουγανάκης, Μαστοραντωνάκης, Δρυγιαννάκης, Πυργαρούσης.

Προηγούμενο άρθροΝα κλείσει με νίκη το 2022 θέλει η ΕΑΠ, σήμερα (19.00) εντός με Μέλαμπες
Επόμενο άρθροΜε νίκη (3-0) και από την κορυφή αποχαιρετάει…το 2022 η Ε.Α.Π.