Σήμερα Κυριακή (31/3) πέφτει η αυλαία της κανονικής διάρκειας στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας Ρεθύμνου. Μάλιστα η αυλαία της κανονικής διάρκειας έρχεται με ντέρμπι για την ομάδα μας, η οποία στις 17.00 το απόγευμα αντιμετωπίζει στο Σπήλι την ομώνυμη ομάδα.

Οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στα πλέι οφ για την διεκδίκηση του τίτλου και το αποτέλεσμα της σημερινής αναμέτρησης έχει την δική του σημασία στην μάχη για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει ως αγώνα πλέι οφ το σημερινό παιχνίδι και θα επιδιώξει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να αυξήσει ή να διατηρήσει την διαφορά της από τον ΑΟ Σπηλίου.

Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι υπάρχουν επιστροφές, αλλά και πάλι υπάρχουν απουσίες λόγω διάφορων λόγω. Ο τεχνικός της ομάδας μας Κώστας Πολύχρονος δεν μπορεί να υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι στις υπηρεσίες των Τσέλακ, Σταυριδάκη, Μανωλακάκη, Κυμιωνή και Σαρινάκη, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Α.Ν. Λαδιανού και Τσαπόκου. Αντιθέτως επιστρέφουν στην διάθεση του κόουτς οι Τσιλιμπάρης, Καλυβιανάκης, Α. Κωστόπουλος, Μαγαράκης, που απουσίασαν το τελευταίο διάστημα για διάφορους λόγους.

Προηγούμενο άρθροΣάββατο στο γήπεδο… για την Ακαδημία μας
Επόμενο άρθροΓκολ χρυσάφι από Κωστόπουλο… στο Σπήλι ενόψει πλέι οφ!