Στα Σελλιά θα επιχειρήσει σήμερα (17.00) η ομάδα μας να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα αυξάνοντας και πάλι την διαφορά της από τους άλλους διεκδικητές του τίτλου στην Β’ Κατηγορία.

Παρά την ήττα στο Σπήλι πριν από μία εβδομάδα, η ομάδα παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας και με νίκη σήμερα επί του Φοίνικα θα αποσπαστεί με +4 από τον Ολυμπιακό Ρεθύμνου και +6 από το Σπήλι. Απέναντι της θα βρει μια πολύ καλή και ταλαντούχα ομάδα σε μια δύσκολη έδρα, ειδικών συνθηκών, ενώ για μία ακόμη φορά φέτος θα παραταχθεί με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Για τη σημερινή αναμέτρηση ο κόουτς Κώστας Πολύχρονος δεν υπολογίζει για διάφορους λόγους στις υπηρεσίες των Καλυβιανάκη, Κωστόπουλου, Σταυριδάκη, Μανωλακάκη και Τσέλακ, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Δημήτρη Σαμιώτη. Αντιθέτως επιστρέφει και πάλι ο Στέλιος Μαγαράκης, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Δημήτρης Διονύσης με βοηθούς τους Ματθαίο Βαρβαντάκη, Γιώργο Κελαϊδή και 4ο Διαιτητή τον Αναστάσιο Αγαλιώτη, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Μιχάλης Βοσκάκης.

Προηγούμενο άρθροΓεμάτο ποδόσφαιρο… και αυτό το Σάββατο (20/4) για την Ακαδημία της Ε.Α.Π.
Επόμενο άρθροΜε «πεντάρα» πέρασε ξανά από τα Σελλιά η Ε.Α.Π.