Σήμερα πέφτει η αυλαία της Β’ Κατηγορίας 2022-23 για την ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ με την διεξαγωγή του τελευταίου παιχνιδιού της για φέτος.

Στις 17.00 το απόγευμα στο Γεράνι απέναντι στα Γεράκια θα δώσει το τελευταίο της παιχνίδι η ομάδα μας, θέλοντας να αποχαιρετήσει τη σεζόν με νίκη, έχοντας ούτως ή άλλως εξασφαλίσει την κατάκτηση της 3ης θέσης στην γενική κατάταξη. Το παιχνίδι δεν έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά πρόκειται για μια πολύ καλή ευκαιρία και για τις δύο νεανικές ομάδες να χαρούν την αναμέτρηση, ξεδιπλώνοντας στον αγωνιστικό χώρο το ταλέντο τους οι νεαροί ποδοσφαιριστές και των δύο.

Για ένα ακόμη παιχνίδι η ομάδα μας θα παραταχθεί με αρκετά προβλήματα απουσιών, με τον τεχνικό μας Κώστα Πολύχρονο να μην υπολογίζει για διάφορους λόγους, στις υπηρεσίες των Μαγαράκη, Κωστόπουλου, Εμ. Παυλάκη, Σκαλιδάκη, Σκάρα, Γκαβλιαρούδη, Ι. Χαραλαμπάκη, ενώ αμφίβολη κρίνεται και η συμμετοχή του Ρ. Αποστολάκη.

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Διονύσης, με βοηθούς τους Αρμενατζόγλου, Κατσιμάρη και παρατηρητής διαιτησίας τον Μιχάλη Βοσκάκη.

Προηγούμενο άρθροΈχουν αγώνα το Σάββατο τα τμήματα Κ12 και Κ16 της Ακαδημίας μας
Επόμενο άρθροΈνα ακόμη γεμάτο… Σάββατο για την Ακαδημία μας