Με το δεξί θέλει να μπει στις επίσημες υποχρεώσεις η ομάδα μας, όπου σήμερα κάνει πρεμιέρα φιλοξενώντας το Σπήλι για την 1η αγωνιστική του 5ου Ομίλου της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου.

Στις 17.00 το απόγευμα η ομάδα μας αντιμετωπίζει την ομάδα του Αγίου Βασιλείου, σε παιχνίδι που θα γίνει στο γήπεδο Ατσιποπούλου και με νίκη, θα κάνει σημαντικό βήμα για την παρουσία της στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Ο τεχνικός της ομάδας μας Φίλιππος Μουρτζανός δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα – πλην των γνωστών απόντων λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων αυτή την εποχή – και έχει επιλέξει στην αποστολή τους εξής 20 ποδοσφαιριστές που θα έχει στην διάθεση του στο σημερινό παιχνίδι.

Δημητριάδης, Τσιλιμπάρης, Πολύχρονος, Τζαγκαράκης, Μαυρής, Σκαλιδάκης, Αλεξανδρόπουλος, Χαροκόπος, Χατζηκωνσταντίνου, Ρ. Αποστολάκης, Τσακάλι, Φ. Ιμπραχίμι, Βάρδας, Μέλι, Σπυριδάκης, Λελεδάκης, Χαραλαμπάκης, Ποθουλάκης, Φ. Βερνάδος, Τσαπόκου.

* Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Φάνης Κετεσίδης, έχοντας για βοηθούς τους Μανώλη Λιοδάκη και Μανώλη Μαϊνωλά, ενώ Παρατηρητής Διαιτησίας θα είναι ο Βασίλης Γαγάνης.

Προηγούμενο άρθροΗ αποστολή της ομάδας μας για το ματς Κυπέλλου με το Σπήλι
Επόμενο άρθροΜε νίκη (2-1) ξεκίνησε η σεζόν για την ομάδα μας