Τον Τάλως Μελιδονίου φιλοξενεί σήμερα (16.00) η ομάδα μας στο γήπεδο Ατσιποπούλου, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας μας είναι πολύ καλό και άπαντες θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα, μετά από τη νίκη στην πρεμιέρα επί του ΟΦ Αρμένων. Η Ε.Α.Π. απέναντι της θα βρει έναν ισχυρό και φιλόδοξο αντίπαλο, όπου έχει βάλει υψηλούς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα.

Από την σημερινή αναμέτρηση θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Γιώργος Τζαγκαράκης (αποβλήθηκε στο ματς της πρεμιέρας με τον ΟΦΑ), αλλά και για διάφορους λόγους οι Ξυδάκης, Μενιουδάκης, Τσαπόκου, Π. και Α. Πολυδώρου, Στελίκος, Καρδαμίτσης, Γ. Προβιάς, Τσακάλι, Χαραλαμπάκης, Πίσα.

Έτσι η αποστολή που έχει στην διάθεση του ο προπονητής μας Φίλιππος Μουρτζανός για το σημερινό παιχνίδι, αποτελείται από τους εξής 18 ποδοσφαιριστές:

Τσιλιμπάρης, Βενιεράκης, Πολύχρονος, Σαμιώτης, Ζαχαριουδάκης, Δ. Κωστόπουλος, Στεφανάκης, Πάγκαλος, Μαυρής, Λαδιανός, Σκαλιδάκης, Αλεξανδρόπουλος, Λελεδάκης, Χαροκόπος, Χατζηκωνσταντίνου, Αποστολάκης, Βάρδας, Ζότο.

Προηγούμενο άρθροΗ αποστολή της ομάδα μας για το παιχνίδι με τον Τάλως Μελιδονίου
Επόμενο άρθροΆξιζε κάτι καλύτερο η ομάδα μας, ήττα (1-2) στο 87’