Στο σπίτι… επιστρέφει και πάλι η ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ για να φιλοξενήσει τον ΑΟ Ασή Γωνιάς σε παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Στις 16.00 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση, όπου η ομάδα μας θα ψάξει την 12η νίκη της, την διατήρηση της στην κορυφή της βαθμολογίας, διατηρώντας επίσης την διαφορά που έχει αποκτήσει από τους διώκτες της Ολυμπιακό Ρεθύμνου και Σπήλι στην μάχη για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Η ομάδα μας από το Σάββατο (24/2) είναι η πρώτη που και μαθηματικά έχει κατακτήσει την παρουσία της στην τετράδα των πλέι οφ.

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο τεχνικός μας Κώστας Πολύχρονος έχει να αντιμετωπίσει αρκετά αγωνιστικά  προβλήματα, αφού για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζονται για διάφορους λόγους οι Σαρινάκης, Λίτσι, Μανωλακάκης, Σταυριδάκης, Κυμιωνής, Στ. Τζουγανάκης. Αντιθέτως σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι επιστρέφουν ξανά στην διάθεση του οι Μαγαράκης (εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του) και Καλυβιανάκης (ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του).

Την αναμέτρηση έχει οριστεί να διευθύνει ο Ραφαήλ Σταυρουλάκης, με βοηθούς τους Ματθαίο Βαρβαντάκη, Σπύρο Παπαδομιχελάκη και παρατηρητή διαιτησίας τον Κυριάκο Δελήμπαση.

Προηγούμενο άρθροΠλούσιο… Σάββατο σε εμπειρίες, χαρά και διασκέδαση για την Ακαδημία της Ε.Α.Π.
Επόμενο άρθροΚόλλησε στο 0-0 η ομάδα μας με δυνατό άνεμο… με Ασή Γωνιά