Σήμερα κληρώνει για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν σε Α’ ΕΠΣΡ και Κύπελλο Ρεθύμνου, με την ομάδα μας να μαθαίνει τους αντιπάλους της και στις δύο διοργανώσεις ΕΠΣΡ.

Οι κληρώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 12.00 σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΣΡ στην πόλη του Ρεθύμνου, αλλά θα είναι κεκλεισμένων των θυρών… για τους παράγοντες, σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας λόγω του κορωνοϊού. Μετά από τις εξελίξεις με την πανδημία τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν, ο τόπος διεξαγωγής άλλαξε από τα Λιβάδια στα γραφεία της ΕΠΣΡ και για πρώτη φορά οι κληρώσεις θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία εκπροσώπων των σωματείων, αλλά μόνο με διαδικτυακή κάλυψη μέσω live streaming στο Κρητικό portal Crete2day.com.

Η ομάδα μας θα μάθει με ποιον και που θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΡ (το Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου), το οποίο θα διεξαχθεί με 13 ή 14 ομάδες (αμφίβολη είναι η συμμετοχή της Επισκοπής 2010).

Α’ ΕΠΣΡ (14 ομάδες): Τάλως Μελιδονίου, ΑΟ Ποσειδών, Ασή Γωνιά, Ερμής Ζωνιανών, Αστέρας Περάματος, Ε.Α.Π., Ψηλορείτης, Σπήλι, Λιβάδια, Επισκοπή 2010, ΟΦ Αρμένων, Δόξα Πλατανέ, Φοίνικας, Αρκάδι Αγγελιανών.

Επιπλέον η ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ θα μάθει ποιοι θα είναι οι αντίπαλοι της στην Φάση των Ομίλων του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου. Στην φετινή διοργάνωση έχουν δηλώσει συμμετοχή 20 ομάδες (θα αγωνιστούν όμως οι 19 Επισκοπή 2010 ή Επισκοπή «Under»), οι οποίες θα χωριστούν σε 5 ομίλους των 4 ομάδων ώστε η καθεμία να δώσει 3 αγώνες για την Α’ φάση.

ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ Α’ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Η ομάδα μας θα τοποθετηθεί στο Β’ ΓΚΡΟΥΠ δυναμικότητας, βάσει της βαθμολογικής της κατάταξης της περυσινή χρονιά και θα αντιμετωπίσει μία ομάδα από τα υπολοιπα 3 γκρουπ, τα οποία κατανέμονται ως εξής:

Α’ ΓΚΡΟΥΠ: Ρεθυμνιακός, ΑΟΝ Αστέρας, ΑΟ Άρης, Τάλως Μελιδονίου, ΑΟ Ποσειδών.

Β’ ΓΚΡΟΥΠ: Ασή Γωνιά, Ερμής Ζωνιανών, Αστέρας Περάματος, Ε.Α.Π., Ψηλορείτης.

Γ’ ΓΚΡΟΥΠ: Σπήλι, Λιβάδια, Επισκοπή 2010, ΟΦ Αρμένων, Δόξα Πλατανέ.

Δ’ ΓΚΡΟΥΠ: Φοίνικας, Αρκάδι Αγγελιανών, Μέλαμπες, Γεράκια, Επισκοπή «under».

Προηγούμενο άρθροΗ ομάδα μας την υπεροχή, ο Ποσειδώνας την εμπειρία (0-2)
Επόμενο άρθροΠρεμιέρα εντός έδρας με Ασή Γωνιά – όλη η κλήρωση για Α’ ΕΠΣΡ και Κύπελλο