Ημέρα πλούσια σε ποδοσφαιρική δράση… ήταν η σημερινή για τρεις ομάδες σε δύο ηλικιακές κατηγορίες της Ακαδημίας μας.

Το τμήμα Κ16 της Ε.Α.Π. και οι Ε.Α.Π.1 και Ε.Α.Π.2 του ηλικιακού τμήματος Κ12 βρέθηκαν στο γήπεδο και απόλαυσαν ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και παιχνίδι… με παιδιά της ηλικίας τους, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πρωταθλημάτων Υποδομών ΕΠΣΡ. Την αρχή έκανε η ομάδα Κ16  (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2008 και μικρότεροι) της Ε.Α.Π. όπου νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου αναμετρήθηκε με τον ΑΟΝ Αστέρα1 στο γήπεδο της Σοχώρας, γνωρίζοντας την ήττα με 4-0 σε ένα όμορφο και με αρκετές φάσεις παιχνίδι.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας την σκυτάλη πήραν οι δύο ομάδες της Ε.Α.Π. που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα Κ12 (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2012 και μικρότεροι). Η Ε.Α.Π.1 αναμετρήθηκε στο γήπεδο της Σοχώρας με τον Ρεθυμνιακό και η Ε.Α.Π.2 φιλοξένησε στο γήπεδο Ατσιποπούλου την Επισκοπή.

Πρωτάθλημα Κ16 (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2008 και μικρότεροι)
ΑΟΝ Αστέρας1 – Ε.Α.Π. 4 – 0
ΤΑ ΓΚΟΛ: 32’ (Σ) Χουσεΐν, 37’ (Κ) Γιαχάι, 60’ (Σ) Δ. Τσόγκας, 73’ (Σ) Κ. Τσόγκας.
Ε.Α.Π. (Παντελής Κατικάς): Σπ. Χαραλαμπάκης, Μ. Κυριακάκης (65’ Γ. Μανουσάκης), Γ. Τζωρτζινάκης, Χριστοδουλάκης, Κιτράκης, Λιβαθηνός, Κ. Κλειδής, Εμ. Αποστολάκης (69’ Μαρ. Κλειδής), Ποθουλάκης, Φυρογένης (53’ Μανταδάκης), Πολιτάκης.

Πρωτάθλημα Κ12 (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2012 και μικρότεροι)
Ρεθυμνιακός – Ε.Α.Π.1 3 – 2
Ε.Α.Π.1 (Κώστας Πολύχρονος): Π. Λιονής, Καλονόμος, Σερπέζης, Δελήμπασης, Καράλης, Μετζάκης, Σπανουδάκης, Λιουδάκης, Γ. Τζουγανάκης, Παναγιωτάκης, Σταυριανάκης, Μαστοραντωνάκης, Κουτουλάκης, Σφακιανάκης.

Ε.Α.Π.2 – Επισκοπή 0 – 7
Ε.Α.Π.2 (Αντώνης Λαδιανός): Γρύλλης, Λιναρίτης, Χασάν, Φουρναράκης, Ζεάκης, Καστρινάκης, Κοκολάκης, Μπογατίνης, Πυργαρούσης, Καδιανάκης, Νικολιδάκης, Αρχοντάκης, Μυλωνάκη, Μανταδάκης, Βανταράκης.

Προηγούμενο άρθροΣτο γήπεδο το Σάββατο (25/11)… Κ16 & Κ12 της Ακαδημίας της Ε.Α.Π.
Επόμενο άρθροΤην Κυριακή (26/11, 11.00) η Ε.Α.Π. στα Μισίρια με Ασή Γωνιά