Την δεύτερη νίκη της πανηγύρισε η ομάδα μας σήμερα, επικρατώντας με 2-1 του Αρκαδίου Αγγελιανών, κάνοντας σεφτέ στα τρίποντα στο Ατσιπόπουλο. Στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΡ, πρωταγωνιστής ήταν ο Μηνάς Μαυρής που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας μας, οδηγώντας την στη νίκη.

Η ομάδα μας ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, με κάποια μικρά διαστήματα το Αρκάδι Αγγελιανών να γίνεται απειλητικό, φτάνοντας δίκαια στη νίκη και πλέον στους 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Φάσεις και γκολ
10’ σουτ του Μαυρή μέσα από την περιοχή, η μπάλα θα φύγει άουτ.
13’ ο β’ βοηθός Βασίλογλου υποδεικνύει σε θέση οφσάιντ τον Μαυρή, με τον Κυσσανδράκη να μπλοκάρει την μπάλα. Ο διαιτητής κ. Κετεσίδης αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί, χωρίς να σφυρίξει, ο Κυσσανδράκης αφήνει την μπάλα κάτω, ο Πολύχρονος κλέβει και σκοράρει, με τον κ. Κετεσίδη να σφυρίζει στη συνέχεια οφσάιντ υπέρ των Αγγελιανών, ακυρώνοντας το γκολ.
17’ σέντρα του Μαγαράκη, κεφαλιά του Μαυρή, η μπάλα φεύγει παράλληλα από την εστία.
18’ καλό σουτ του Μ. Κατσαμά η μπάλα θα φύγει άουτ.
31’ όμορφος συνδυασμός Αλεξανδρόπουλου, Χατζηκωνσταντίνου, με τον δεύτερο να μπαίνει στην μεγάλη περιοχή και να ανατρέπεται από τον Κ. Οικονομάκη. Ο κ. Κετεσίδης δίνει αμέσως την εσχάτη των ποινών.
32’ Την εκτέλεση του πέναλτι αναλαμβάνει  ο Μαυρής στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
51’ σέντρα του Αποστολάκη, μόνος ο Αλεξανδρόπουλος θα πλασάρει άουτ.
66’ αμυντική αδράνεια της ομάδας μας, με την μπάλα να φτάνει στον Εμ. Μπροτζάκη και αυτός με πλασέ να ισοφαρίζει σε 1-1.
68’ ο Αλεξανδρόπουλος εκτελεί φάουλ και ο Μαυρής πετάγεται στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά, σημειώνει το 2-1.
79’ καλή εκτέλεση φάουλ του Μαγαράκη η μπάλα θα φύγει ελάχιστα άουτ.
85’ ο Μ. Κατσαμάς εκτελεί απευθείας κόρνερ με τον Δημητριάδη με υπερένταση να απομακρύνει.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κετεσίδης, Λιοδάκης, Βασίλογλου.
ΤΑ ΓΚΟΛ: 32’ πεν., 68’ (Κ) Μαυρής – 66’ (Σ) Εμ. Μπροτζάκης).
ΑΣΙΣΤ: 68’ Αλεξανδρόπουλος.
ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 31’ Χατζηκωνσταντίνου.
ΥΠΕΠΕΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 31’ Κ. Οικονομάκης.
Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Δημητριάδης, Πολύχρονος, Τζαγκαράκης, Μαυρής, Αλεξανδρόπουλος (90’+ Λελεδάκης), Χατζηκωνσταντίνου, Σπυριδάκης (73’ Τσακάλι), Αποστολάκης (63’ Φ. Βερνάδος), Α. Κωστόπουλος, Α. Πολυδώρου, Μαγαράκης.
ΑΡΚΑΔΙ ΑΓΓΕΛΙΑΝΩΝ (Μιχάλης Παπαδάκης): Κυσανδράκης, Τζωρτζινάκης (84’ Μ. Οικονομάκης), Γ. Κοζορώνης (75’ Ν. Ψωμάς), Κ. Κοσκινάς, Χρυσός, Ευαγ. Κοτσίφης, Κ. Αντιασβίλι (84’ Κ. Γιακουμάκης), Π. Γαβράς, Κ. Οικονομάκης (61’ Α. Πετροδασκαλάκης), Εμ. Μπρουζάκης, Μιχ. Κατσαμάς.

Προηγούμενο άρθροΓια την πρώτη εντός έδρας νίκη σήμερα (16.00) με Αρκάδι Αγγελιανών
Επόμενο άρθροΤο Σάββατο η Κ16 της Ε.Α.Π. με τον ΟΦ Αρμένων