Συνέχεια για δεύτερη εβδομάδα της εκπαιδευτικής διαδικασίας του «Προγράμματος Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης», το οποίο έχει τεθεί σε εφαρμογή από την ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της www.eapfc.gr. Αναζητήσαμε και βρήκαμε ένα τρόπο να επικοινωνούμε με όλα τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας μας.

Τα βασικά συστατικά για να τα καταφέρουμε, είναι, να ακολουθούμε τις οδηγίες, να έχουμε υπομονή, να συνεχίσουμε να προπονούμαστε, αλλά και να μελετάμε στο σπίτι.
Διασκέδαση μαζί με εκπαίδευση είναι και αυτό μία ωραία προπόνηση για να περνάει δημιουργικά ο χρόνος όλων κατά την περίοδο του περιορισμού στο σπίτι.

Γιατί συνεχίζουμε να «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ», αλλά ΠΡΟΠΟΝΟΥΜΑΣΤΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ.

Το «Πρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης» επιμελείται όλο το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας της Ε.Α.Π., σε συνεργασία με την διοίκηση της ομάδας μας προεξέχοντος του προέδρου και Υπεύθυνου της Ακαδημίας κ. Νίκου Βερνάδου, έχοντας την πολύτιμη βοήθεια από την AEK FC DEVELOPMENT NETWORK FOOTBALL ACADEMY, με την παροχή σχετικού υλικού για την ενημέρωση μας.

Με επικεφαλής τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας μας κ. Παντελή Κατικά και με την συνεργασία των προπονητών μας, κ. Δημήτρη Δομαζάκη, Φώτη Ξενικάκη, Πολύδωρο Πολυδώρου, Κώστα Πολύχρονο, Δημήτρη Σαμιώτη, Μαρία Ψυχαράκη.
Φυσικά μαζί μας είναι τόσο ο προπονητής της ανδρικής μας ομάδας κ. Φίλιππος Μουρτζανός, όπως και η προπονήτρια της Ακαδημίας μπάσκετ κα Ελένη Χλιαουτάκη.

Με το «Πρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης» θα προσπαθούμε καθημερινά να είμαστε σε επικοινωνία, φρεσκάροντας την μνήμη μας σε πολλά θέματα γύρω από το αγαπημένο μας ποδόσφαιρο, παρακολουθώντας μικρά διδακτικά βίντεο ποδοσφαιρικού περιεχομένου, μικρά άρθρα για τις αρχάς και τις αξίες του ποδοσφαίρου, μικρές ποδοσφαιρικές ιστορίες ομάδων και παικτών που άφησαν το στίγμα τους στο χώρο και δημιούργησαν έναν θρύλο γύρω από αυτούς.

Παιδιά, μένουμε δυνατοί, μένουμε πειθαρχημένοι, μένουμε δημιουργικοί, μένουμε δραστήριοι, μελετάμε και αξιοποιούμε όλο αυτό τον ελεύθερο χρόνο που έχουμε και να είστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα ανταμώσουμε ξανά στους αγωνιστικούς χώρους.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (Τετάρτη 15 Απριλίου 2020)

Σήμερα, ένατη ημέρα του «Προγράμματος Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης» σας παρουσιάζουμε τρία ξεχωριστά ενημερωτικά και επιμορφωτικά άρθρα.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ/ΕΦΗΒΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ
Η διατροφολόγος Τόνια Μαχαίρα, συμβουλεύει για το τι πρέπει να προσέξει ένα παιδί ή έφηβος αθλητής στην καθημερινή του διατροφή, δίνοντας βασικές κατευθυντήριες γραμμές. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για προπόνηση υψηλών απαιτήσεων (προετοιμασία για ποδοσφαιρικούς αγώνες και πρωταθλήματα) ή απλές δραστηριότητες  παιχνιώδους μορφής (π.χ. κυνηγητό στη γειτονιά), η αθλητική απόδοση των παιδιών και των εφήβων, καθώς και η ανάπτυξή τους, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ορθή διατροφική τους συμπεριφορά.

Τόνια Μαχαίρα: Διατροφικές Κατευθυντήριες Γραμμές για Παιδιά/Εφήβους Αθλητές

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΙ ΕΝΑ ΤΕΣΤ
Αναζητώντας μία επιστημονική άποψη για τον τρόπο συμπεριφοράς που θα πρέπει να έχουν οι γονείς των παιδιών παραθέτουμε αυτό της αθλητικής ψυχολόγου Λίνας Ψούνη.

Λίνα Ψούνη: Ο ρόλος των γονέων στον αθλητισμό κι ένα τεστ

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ: ΓΙΟΧΑΝ ΚΡΟΪΦ
Ο Γιόχαν Κρόιφ  25 Απριλίου 1947 – 24 Μαρτίου 2016) ήταν Ολλανδός διεθνής ποδοσφαιριστής. Θεωρείται από τους κορυφαίους όλων των εποχών.Αγωνιζόταν ως κεντρικός κυνηγός αλλά το πολύπλευρο ταλέντο του του έδινε πολλές δυνατότητες παίζοντας και στα πλάγια.Το προσωνυμιο του ήταν ΄΄ο ιπτάμενος ολλανδος΄΄.
Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας έγινε προπονητής με σημαντικές επιτυχίες στο υψηλότερο επίπεδο.

Προηγούμενο άρθροΠρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης της Τρίτης 14 Απριλίου
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης της Μ. Πέμπτης 16 Απριλίου