Συνέχεια για δεύτερη εβδομάδα της εκπαιδευτικής διαδικασίας του «Προγράμματος Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης», το οποίο έχει τεθεί σε εφαρμογή από την ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της www.eapfc.gr. Αναζητήσαμε και βρήκαμε ένα τρόπο να επικοινωνούμε με όλα τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας μας.

Τα βασικά συστατικά για να τα καταφέρουμε, είναι, να ακολουθούμε τις οδηγίες, να έχουμε υπομονή, να συνεχίσουμε να προπονούμαστε, αλλά και να μελετάμε στο σπίτι.

Διασκέδαση μαζί με εκπαίδευση είναι και αυτό μία ωραία προπόνηση για να περνάει δημιουργικά ο χρόνος όλων κατά την περίοδο του περιορισμού στο σπίτι.

Γιατί συνεχίζουμε να «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ», αλλά ΠΡΟΠΟΝΟΥΜΑΣΤΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ.

Το «Πρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης» επιμελείται όλο το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας της Ε.Α.Π., σε συνεργασία με την διοίκηση της ομάδας μας προεξέχοντος του προέδρου και Υπεύθυνου της Ακαδημίας κ. Νίκου Βερνάδου, έχοντας την πολύτιμη βοήθεια από την AEK FC DEVELOPMENT NETWORK FOOTBALL ACADEMY, με την παροχή σχετικού υλικού για την ενημέρωση μας.

Με επικεφαλής τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας μας κ. Παντελή Κατικά και με την συνεργασία των προπονητών μας, κ. Δημήτρη Δομαζάκη, Φώτη Ξενικάκη, Πολύδωρο Πολυδώρου, Κώστα Πολύχρονο, Δημήτρη Σαμιώτη, Μαρία Ψυχαράκη.

Φυσικά μαζί μας είναι τόσο ο προπονητής της ανδρικής μας ομάδας κ. Φίλιππος Μουρτζανός, όπως και η προπονήτρια της Ακαδημίας μπάσκετ κα Ελένη Χλιαουτάκη.

Με το «Πρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης» θα προσπαθούμε καθημερινά να είμαστε σε επικοινωνία, φρεσκάροντας την μνήμη μας σε πολλά θέματα γύρω από το αγαπημένο μας ποδόσφαιρο, παρακολουθώντας μικρά διδακτικά βίντεο ποδοσφαιρικού περιεχομένου, μικρά άρθρα για τις αρχάς και τις αξίες του ποδοσφαίρου, μικρές ποδοσφαιρικές ιστορίες ομάδων και παικτών που άφησαν το στίγμα τους στο χώρο και δημιούργησαν έναν θρύλο γύρω από αυτούς.

Παιδιά, μένουμε δυνατοί, μένουμε πειθαρχημένοι, μένουμε δημιουργικοί, μένουμε δραστήριοι, μελετάμε και αξιοποιούμε όλο αυτό τον ελεύθερο χρόνο που έχουμε και να είστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα ανταμώσουμε ξανά στους αγωνιστικούς χώρους.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (Δευτέρα 13 Απριλίου 2020)

Σήμερα, έβδομη ημέρα του «Προγράμματος Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης» σας παρουσιάζουμε τρία ξεχωριστά ενημερωτικά και επιμορφωτικά άρθρα.

Η ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ
Στο παρακάτω άρθρο αναπτύσσεται αναλυτικά ποια θα πρέπει να είναι η βοηθητική στάση των γονέων προς τα παιδιά τους όταν αυτά αγωνίζονται και προσπαθούν σε ένα άθλημα.

Η Βοηθητική στάση των γονέων στο παιδί τους

VIDEO: ΟΜΟΡΦΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ
Πέραν από κάθε αμφιβολία, ο αθλητισμός κατέχει ξεχωριστή σημασία στη ζωή μας. Κι αυτό, γιατί φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά, καλλιεργώντας μέσα τους αρχές κι αξίες, όπως αυτή της συνεργατικότητας, της ευγενούς άμιλλας, της επικοινωνίας και του «ευ αγωνίζεσθαι».
Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός, είναι διασκέδαση, είναι ψυχαγωγία, είναι χαρά, είναι συγκίνηση!!!!

VIDEO: ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ…
Συνεχίζουμε την προπόνηση στο σπίτι και πάμε να κάνουμε κάποιες ασκήσεις  με την μπάλα.

Προηγούμενο άρθροΠρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης του Σαββάτου 11 Απριλίου
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης της Τρίτης 14 Απριλίου