Συνέχεια για έκτη ημέρα της εκπαιδευτικής διαδικασίας του «Προγράμματος Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης», το οποίο έχει τεθεί σε εφαρμογή από την ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της www.eapfc.gr. Αναζητήσαμε και βρήκαμε ένα τρόπο να επικοινωνούμε με όλα τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας μας.

Τα βασικά συστατικά για να τα καταφέρουμε, είναι, να ακολουθούμε τις οδηγίες, να έχουμε υπομονή, να συνεχίσουμε να προπονούμαστε, αλλά και να μελετάμε στο σπίτι.

Διασκέδαση μαζί με εκπαίδευση είναι και αυτό μία ωραία προπόνηση για να περνάει δημιουργικά ο χρόνος όλων κατά την περίοδο του περιορισμού στο σπίτι.

Γιατί συνεχίζουμε να «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ», αλλά ΠΡΟΠΟΝΟΥΜΑΣΤΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ.

Το «Πρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης» επιμελείται όλο το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας της Ε.Α.Π., σε συνεργασία με την διοίκηση της ομάδας μας προεξέχοντος του προέδρου και Υπεύθυνου της Ακαδημίας κ. Νίκου Βερνάδου, έχοντας την πολύτιμη βοήθεια από την AEK FC DEVELOPMENT NETWORK FOOTBALL ACADEMY, με την παροχή σχετικού υλικού για την ενημέρωση μας.

Με επικεφαλής τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας μας κ. Παντελή Κατικά και με την συνεργασία των προπονητών μας, κ. Δημήτρη Δομαζάκη, Φώτη Ξενικάκη, Πολύδωρο Πολυδώρου, Κώστα Πολύχρονο, Δημήτρη Σαμιώτη, Μαρία Ψυχαράκη.

Φυσικά μαζί μας είναι τόσο ο προπονητής της ανδρικής μας ομάδας κ. Φίλιππος Μουρτζανός, όπως και η προπονήτρια της Ακαδημίας μπάσκετ κα Ελένη Χλιαουτάκη.

Με το «Πρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης» θα προσπαθούμε καθημερινά να είμαστε σε επικοινωνία, φρεσκάροντας την μνήμη μας σε πολλά θέματα γύρω από το αγαπημένο μας ποδόσφαιρο, παρακολουθώντας μικρά διδακτικά βίντεο ποδοσφαιρικού περιεχομένου, μικρά άρθρα για τις αρχάς και τις αξίες του ποδοσφαίρου, μικρές ποδοσφαιρικές ιστορίες ομάδων και παικτών που άφησαν το στίγμα τους στο χώρο και δημιούργησαν έναν θρύλο γύρω από αυτούς.

Παιδιά, μένουμε δυνατοί, μένουμε πειθαρχημένοι, μένουμε δημιουργικοί, μένουμε δραστήριοι, μελετάμε και αξιοποιούμε όλο αυτό τον ελεύθερο χρόνο που έχουμε και να είστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα ανταμώσουμε ξανά στους αγωνιστικούς χώρους.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

 

Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (Σάββατο 11 Απριλίου 2020)

Σήμερα, έκτη ημέρα του «Προγράμματος Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης» σας παρουσιάζουμε τέσσερα ξεχωριστά ενημερωτικά και επιμορφωτικά άρθρα.

Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ +1  ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ
10+1 λόγοι που αγαπάμε το ποδόσφαιρο και τηρούμε τις ακόλουθες οδηγίες. Πρόκειται για τον Δεκάλογο+1 του ποδοσφαιριστή…

ΕΠΟ: «ΜΕΝΟΥΜΕ… ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΣΤΕ… ΣΠΙΤΙ»
Σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο, που όλες οι ποδοσφαιρικές διοργανώσεις και εκδηλώσεις έχουν ανασταλεί προκειμένου να εφαρμοστούν τα μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης του Covid-19 και την προστασία της υγείας του πληθυσμού, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υλοποιεί το πρόγραμμα «Μπάλα στο Σπίτι».

Μένουμε και γυμναζόμαστε… σπίτι

«ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ» ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ Η ΕΠΟ
Η Διεθνής Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FIFA) ενώνει τις δυνάμεις της με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και στηρίζει τη διεθνή καμπάνια #BeActive των Ηνωμένων Εθνών, ενθαρρύνοντας τους πάντες να παραμένουν Υγιείς στο Σπίτι (#HealthyAtHome) στην παγκόσμια προσπάθεια για τη μάχη ενάντια στον COVID-19, σήμερα αλλά και κάθε μέρα.

Περισσότερα στην ακόλουθη δημοσίευση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ…

#BeActive: Παραμένουμε δραστήριοι! (Video)

VIDEO: ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΝΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ…
Το ποδόσφαιρο είναι το αγαπημένο μας άθλημα, στο οποίο εκπαιδευόμαστε και προσπαθούμε για το καλύτερο. Όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και στο ποδόσφαιρο, το λάθος είναι μέσα στο πρόγραμμα… Δεν είναι λίγες οι φορές όπου τεράστιοι ποδοσφαιριστές έχουν υποπέσει σε γκάφες ολκής στερώντας από τις ομάδες τους ακόμη και τίτλους.
Φυσικά και δεν έπαψαν να είναι τεράστιοι ποδοσφαιριστές, γιατί έχουν κάνει τόσο πολλά στην υπόλοιπη καριέρα τους, η οποία δεν μηδενίζεται από ένα λάθος.
Εξάλλου, ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ…

Περισσότερα στο διδακτικό βίντεο που ακολουθεί…

https://youtu.be/OLKBV84sESM

Προηγούμενο άρθροΠρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης της Παρασκευής 10 Απριλίου
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης της Δευτέρας 13 Απριλίου