Συνέχεια για πέμπτη ημέρα της εκπαιδευτικής διαδικασίας του «Προγράμματος Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης», το οποίο έχει τεθεί σε εφαρμογή από την ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της www.eapfc.gr. Αναζητήσαμε και βρήκαμε ένα τρόπο να επικοινωνούμε με όλα τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας μας.

Τα βασικά συστατικά για να τα καταφέρουμε, είναι, να ακολουθούμε τις οδηγίες, να έχουμε υπομονή, να συνεχίσουμε να προπονούμαστε, αλλά και να μελετάμε στο σπίτι.

Διασκέδαση μαζί με εκπαίδευση είναι και αυτό μία ωραία προπόνηση για να περνάει δημιουργικά ο χρόνος όλων κατά την περίοδο του περιορισμού στο σπίτι.

Γιατί συνεχίζουμε να «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ», αλλά ΠΡΟΠΟΝΟΥΜΑΣΤΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ.

Το «Πρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης» επιμελείται όλο το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας της Ε.Α.Π., σε συνεργασία με την διοίκηση της ομάδας μας προεξέχοντος του προέδρου και Υπεύθυνου της Ακαδημίας κ. Νίκου Βερνάδου, έχοντας την πολύτιμη βοήθεια από την AEK FC DEVELOPMENT NETWORK FOOTBALL ACADEMY, με την παροχή σχετικού υλικού για την ενημέρωση μας.

Με επικεφαλής τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας μας κ. Παντελή Κατικά και με την συνεργασία των προπονητών μας, κ. Δημήτρη Δομαζάκη, Φώτη Ξενικάκη, Πολύδωρο Πολυδώρου, Κώστα Πολύχρονο, Δημήτρη Σαμιώτη, Μαρία Ψυχαράκη.

Φυσικά μαζί μας είναι τόσο ο προπονητής της ανδρικής μας ομάδας κ. Φίλιππος Μουρτζανός, όπως και η προπονήτρια της Ακαδημίας μπάσκετ κα Ελένη Χλιαουτάκη.

Με το «Πρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης» θα προσπαθούμε καθημερινά να είμαστε σε επικοινωνία, φρεσκάροντας την μνήμη μας σε πολλά θέματα γύρω από το αγαπημένο μας ποδόσφαιρο, παρακολουθώντας μικρά διδακτικά βίντεο ποδοσφαιρικού περιεχομένου, μικρά άρθρα για τις αρχάς και τις αξίες του ποδοσφαίρου, μικρές ποδοσφαιρικές ιστορίες ομάδων και παικτών που άφησαν το στίγμα τους στο χώρο και δημιούργησαν έναν θρύλο γύρω από αυτούς.

Παιδιά, μένουμε δυνατοί, μένουμε πειθαρχημένοι, μένουμε δημιουργικοί, μένουμε δραστήριοι, μελετάμε και αξιοποιούμε όλο αυτό τον ελεύθερο χρόνο που έχουμε και να είστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα ανταμώσουμε ξανά στους αγωνιστικούς χώρους.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (Παρασκευή 10 Απριλίου 2020)
Σήμερα, πέμπτη ημέρα του «Προγράμματος Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης» σας παρουσιάζουμε τέσσερα ξεχωριστά ενημερωτικά και επιμορφωτικά άρθρα.

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΟ ΠΡΙΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Το γεύμα πριν την προπόνηση, σε βοηθά να βγάλεις την προπόνηση, το γεύμα μετά να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου.
Διαβάστε περισσότερα στο ακόλουθο link…

Το ιδανικό διατροφολόγιο πριν και μετά την προπόνηση

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ
Εδώ μπορείτε να δείτε κάποια πολύ χρήσιμα προγράμματα που μπορείτε να κάνετε κάθε μέρα. Περιλαμβάνει πρόγραμμα ανάπτυξης της  κινητικότητας, ενδυνάμωσης και κινητικά ερεθίσματα για ισορροπία.

Πρόγραμμα ενδυνάμωσης παιδιών και εφήβων

Πρόγραμμα ανάπτυξης της κινητικότητας στην εφηβική ηλικία

Κινητικά ερεθίσματα για την ικανότητα της ισορροπίας για 4-8 ετών!-converted

VIDEO: ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Παρακάτω σας δείχνουμε ένα ασκησιολόγιο για τον έλεγχο της μπάλας και βελτίωση της μεταβίβασης μας. Στις ασκήσεις που χρησιμοποιείται ο καναπές, καλό θα ήταν να χρησιμοποιηθεί κάποιος εξωτερικός τοίχος για να μην έχουμε πρόβλημα με τους γονείς.
Δείτε στο link που ακολουθεί…

VIDEO: ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ 1vs1
Παρακάτω σας δείχνουν πως με ένα απλό τρόπο, χρησιμοποιείται δηλαδή ένα εμπόδιο της επιλογής σας, μπορείτε να βελτιώσετε το 1vs1. Καλό θα ήταν και πάλι βέβαια να γίνει σε εξωτερικό χώρο αντί για το σαλόνι.
Δείτε στο link που ακολουθεί…

Προηγούμενο άρθροΠρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης της Πέμπτης 9 Απριλίου
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης του Σαββάτου 11 Απριλίου