Συνέχεια για τέταρτη ημέρα της εκπαιδευτικής διαδικασίας του «Προγράμματος Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης», το οποίο έχει τεθεί σε εφαρμογή από την ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της www.eapfc.gr. Αναζητήσαμε και βρήκαμε ένα τρόπο να επικοινωνούμε με όλα τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας μας.

Τα βασικά συστατικά για να τα καταφέρουμε, είναι, να ακολουθούμε τις οδηγίες, να έχουμε υπομονή, να συνεχίσουμε να προπονούμαστε, αλλά και να μελετάμε στο σπίτι.

Διασκέδαση μαζί με εκπαίδευση είναι και αυτό μία ωραία προπόνηση για να περνάει δημιουργικά ο χρόνος όλων κατά την περίοδο του περιορισμού στο σπίτι.

Γιατί συνεχίζουμε να «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ», αλλά ΠΡΟΠΟΝΟΥΜΑΣΤΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ.

 

Το «Πρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης» επιμελείται όλο το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας της Ε.Α.Π., σε συνεργασία με την διοίκηση της ομάδας μας προεξέχοντος του προέδρου και Υπεύθυνου της Ακαδημίας κ. Νίκου Βερνάδου, έχοντας την πολύτιμη βοήθεια από την AEK FC DEVELOPMENT NETWORK FOOTBALL ACADEMY, με την παροχή σχετικού υλικού για την ενημέρωση μας.

Με επικεφαλής τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας μας κ. Παντελή Κατικά και με την συνεργασία των προπονητών μας, κ. Δημήτρη Δομαζάκη, Φώτη Ξενικάκη, Πολύδωρο Πολυδώρου, Κώστα Πολύχρονο, Δημήτρη Σαμιώτη, Μαρία Ψυχαράκη.

Φυσικά μαζί μας είναι τόσο ο προπονητής της ανδρικής μας ομάδας κ. Φίλιππος Μουρτζανός, όπως και η προπονήτρια της Ακαδημίας μπάσκετ κα Ελένη Χλιαουτάκη.

 

Με το «Πρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης» θα προσπαθούμε καθημερινά να είμαστε σε επικοινωνία, φρεσκάροντας την μνήμη μας σε πολλά θέματα γύρω από το αγαπημένο μας ποδόσφαιρο, παρακολουθώντας μικρά διδακτικά βίντεο ποδοσφαιρικού περιεχομένου, μικρά άρθρα για τις αρχάς και τις αξίες του ποδοσφαίρου, μικρές ποδοσφαιρικές ιστορίες ομάδων και παικτών που άφησαν το στίγμα τους στο χώρο και δημιούργησαν έναν θρύλο γύρω από αυτούς.

Παιδιά, μένουμε δυνατοί, μένουμε πειθαρχημένοι, μένουμε δημιουργικοί, μένουμε δραστήριοι, μελετάμε και αξιοποιούμε όλο αυτό τον ελεύθερο χρόνο που έχουμε και να είστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα ανταμώσουμε ξανά στους αγωνιστικούς χώρους.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

 

Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (Πέμπτη 9 Απριλίου 2020)
Σήμερα τέταρτη ημέρα του «Προγράμματος Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης» σας παρουσιάζουμε τρία ξεχωριστά ενημερωτικά και επιμορφωτικά άρθρα.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Η θέση του αμυντικού έχει ως  στόχο να κρατήσει την μπάλα μακριά από την εστία και την περιοχή του τερματοφύλακα. Όμως ποσά παιδιά ξεκινώντας το ποδόσφαιρο θέλουν να παίζουν στην άμυνα; Πόσοι γνωρίζουν όμως το ρόλο του αμυντικού στο σύγχρονο ποδόσφαιρο…

Δείτε στο link που ακολουθεί…

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΝΙΚΗ
Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή, πόσο μάλλον στον αθλητισμό είναι ο σεβασμός προς τους συνανθρώπους μας. Ένα από τα σημαντικότερα που πρέπει να διδάσκονται τα παιδιά είναι ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ένα από κύρια συστατικά του υγειούς αθλητισμού.

Διαβάστε περισσότερα στο ακόλουθο link…

Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΝΙΚΗ

VIDEO: ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΜΠΑΙΝΟΥΝ… ΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ!
Ας κλείσουμε την σημερινή θεματολογία, ως είθισται με ένα ενδιαφέρον βίντεο, όπου όσο εύκολο και αν σας φαίνεται να σπρώξετε την μπάλα στην κενή εστία δείτε πως καμιά φορά μπορεί να είναι δύσκολο.

Προηγούμενο άρθροΠρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης της Τετάρτης 8 Απριλίου
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης της Παρασκευής 10 Απριλίου