Συνεχίζεται και σήμερα, η εκπαιδευτική διαδικασία του «Προγράμματος Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης», το οποίο έχει τεθεί σε εφαρμογή από την ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της www.eapfc.gr. Αναζητήσαμε και βρήκαμε ένα τρόπο να επικοινωνούμε με όλα τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας μας.

Τα βασικά συστατικά για να τα καταφέρουμε, είναι, να ακολουθούμε τις οδηγίες, να έχουμε υπομονή, να συνεχίσουμε να προπονούμαστε, αλλά και να μελετάμε στο σπίτι.

Διασκέδαση μαζί με εκπαίδευση είναι και αυτό μία ωραία προπόνηση για να περνάει δημιουργικά ο χρόνος όλων κατά την περίοδο του περιορισμού στο σπίτι.

Γιατί συνεχίζουμε να «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ», αλλά ΠΡΟΠΟΝΟΥΜΑΣΤΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ.

Το «Πρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης» επιμελείται όλο το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας της Ε.Α.Π., σε συνεργασία με την διοίκηση της ομάδας μας προεξέχοντος του προέδρου και Υπεύθυνου της Ακαδημίας κ. Νίκου Βερνάδου, έχοντας την πολύτιμη βοήθεια από την AEK FC DEVELOPMENT NETWORK FOOTBALL ACADEMY, με την παροχή σχετικού υλικού για την ενημέρωση μας.

Με επικεφαλής τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας μας κ. Παντελή Κατικά και με την συνεργασία των προπονητών μας, κ. Δημήτρη Δομαζάκη, Φώτη Ξενικάκη, Πολύδωρο Πολυδώρου, Κώστα Πολύχρονο, Δημήτρη Σαμιώτη, Μαρία Ψυχαράκη.

Φυσικά μαζί μας είναι τόσο ο προπονητής της ανδρικής μας ομάδας κ. Φίλιππος Μουρτζανός, όπως και η προπονήτρια της Ακαδημίας μπάσκετ κα Ελένη Χλιαουτάκη.

Με το «Πρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης» θα προσπαθούμε καθημερινά να είμαστε σε επικοινωνία, φρεσκάροντας την μνήμη μας σε πολλά θέματα γύρω από το αγαπημένο μας ποδόσφαιρο, παρακολουθώντας μικρά διδακτικά βίντεο ποδοσφαιρικού περιεχομένου, μικρά άρθρα για τις αρχές και τις αξίες του ποδοσφαίρου, μικρές ποδοσφαιρικές ιστορίες ομάδων και παικτών που άφησαν το στίγμα τους στο χώρο και δημιούργησαν έναν θρύλο γύρω από αυτούς.

Παιδιά, μένουμε δυνατοί, μένουμε πειθαρχημένοι, μένουμε δημιουργικοί, μένουμε δραστήριοι, μελετάμε και αξιοποιούμε όλο αυτό τον ελεύθερο χρόνο που έχουμε και να είστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα ανταμώσουμε ξανά στους αγωνιστικούς χώρους.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (Τετάρτη 29 Απριλίου 2020)

Σήμερα, 17η ημέρα του «Προγράμματος Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης» σας παρουσιάζουμε τρία ξεχωριστά ενημερωτικά και επιμορφωτικά άρθρα.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ Κ19 ΤΗΣ ΑΕΚ Γ. ΘΕΟΧΑΡΗ
Όλοι οι ποδοσφαιριστές, εξαιτίας της πανδημίας, απέχουν από τις κανονικές προπονήσεις της ομάδας τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά που βρίσκονται στις ακαδημίες. Ο τερματοφύλακας της ομάδας Κ19 της ΑΕΚ Γιώργος Θεοχάρης βιώνει, όπως και άλλοι 170 ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας, μια διαφορετική πραγματικότητα. Η καραντίνα λόγω του κορωνοϊού τον αναγκάζει να απέχει από αυτό που αγαπά και να προσπαθεί να διατηρήσει την επαφή του με εναλλακτικούς τρόπους προπόνησης. Για όλα αυτά μίλησε στον επίσημο λογαριασμό της Ακαδημίας της ΑΕΚ στο Facebook.

Θεοχάρης: “Ανυπομονώ να τελειώσει όλο αυτό”

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ: ΜΑΡΚΟ ΒΑΝ ΜΠΑΣΤΕΝ
Ο Μάρκο βαν Μπάστεν (31 Οκτωβρίου 1964) είναι Ολλανδός προπονητής και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής . Σταμάτησε πρόωρα την ποδοσφαιρική του καριέρα εξαιτίας τραυματισμού , αλλά πρόλαβε να καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών . Αγωνιζόταν ως κεντρικός επιθετικός και κέρδισε τίτλους με τον ΑΦΚ Άγιαξ , τη ΑΚ Μίλαν και την Εθνική Ολλανδίας . Έχει ανακηρυχθεί καλύτερος Ευρωπαίος παίχτης της χρονιάς τρεις φορές (1988 , 1989 και 1992) και μία φορά καλύτερος παίκτης της χρονιάς παγκόσμια (1992).

ΚΟΥΪΖ: ΒΡΕΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ
Συνέχεια σήμερα στην διαδραστική τηλε-εκπαίδευση, δίνοντας σας ένα ακόμη κουίζ που αυτή την φορά, αφορά τα μικρά ονόματα ξένων ποδοσφαιριστές μεγάλων συλλόγων στην Ευρώπη, τα οποία καλείστε να βρείτε μέσα από διαδικασία πολλαπλής επιλογής.

Περιμένουμε τις απαντήσεις σας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ομάδας μας (email), [email protected], αναγράφοντας το όνομα σας και την ηλικιακή κατηγορία που αγωνίζεστε.

Στην απάντηση σας θα αναγράφετε τον αριθμό της ερώτησης και αμέσως μετά το γράμμα της επιλογής σας, π.χ. 1A, 2B, 3C κτλ.

Koyiz_paiktes_mikra_onomata

Προηγούμενο άρθροΠρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης της Τρίτης 28 Απριλίου
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης της Πέμπτης 30 Απριλίου