Συνεχίζεται και σήμερα, η εκπαιδευτική διαδικασία του «Προγράμματος Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης», το οποίο έχει τεθεί σε εφαρμογή από την ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της www.eapfc.gr. Αναζητήσαμε και βρήκαμε ένα τρόπο να επικοινωνούμε με όλα τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας μας.

Τα βασικά συστατικά για να τα καταφέρουμε, είναι, να ακολουθούμε τις οδηγίες, να έχουμε υπομονή, να συνεχίσουμε να προπονούμαστε, αλλά και να μελετάμε στο σπίτι.

Διασκέδαση μαζί με εκπαίδευση είναι και αυτό μία ωραία προπόνηση για να περνάει δημιουργικά ο χρόνος όλων κατά την περίοδο του περιορισμού στο σπίτι.

Γιατί συνεχίζουμε να «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ», αλλά ΠΡΟΠΟΝΟΥΜΑΣΤΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ.

Το «Πρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης» επιμελείται όλο το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας της Ε.Α.Π., σε συνεργασία με την διοίκηση της ομάδας μας προεξέχοντος του προέδρου και Υπεύθυνου της Ακαδημίας κ. Νίκου Βερνάδου, έχοντας την πολύτιμη βοήθεια από την AEK FC DEVELOPMENT NETWORK FOOTBALL ACADEMY, με την παροχή σχετικού υλικού για την ενημέρωση μας.

Με επικεφαλής τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας μας κ. Παντελή Κατικά και με την συνεργασία των προπονητών μας, κ. Δημήτρη Δομαζάκη, Φώτη Ξενικάκη, Πολύδωρο Πολυδώρου, Κώστα Πολύχρονο, Δημήτρη Σαμιώτη, Μαρία Ψυχαράκη.

Φυσικά μαζί μας είναι τόσο ο προπονητής της ανδρικής μας ομάδας κ. Φίλιππος Μουρτζανός, όπως και η προπονήτρια της Ακαδημίας μπάσκετ κα Ελένη Χλιαουτάκη.

Με το «Πρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης» θα προσπαθούμε καθημερινά να είμαστε σε επικοινωνία, φρεσκάροντας την μνήμη μας σε πολλά θέματα γύρω από το αγαπημένο μας ποδόσφαιρο, παρακολουθώντας μικρά διδακτικά βίντεο ποδοσφαιρικού περιεχομένου, μικρά άρθρα για τις αρχάς και τις αξίες του ποδοσφαίρου, μικρές ποδοσφαιρικές ιστορίες ομάδων και παικτών που άφησαν το στίγμα τους στο χώρο και δημιούργησαν έναν θρύλο γύρω από αυτούς.

Παιδιά, μένουμε δυνατοί, μένουμε πειθαρχημένοι, μένουμε δημιουργικοί, μένουμε δραστήριοι, μελετάμε και αξιοποιούμε όλο αυτό τον ελεύθερο χρόνο που έχουμε και να είστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα ανταμώσουμε ξανά στους αγωνιστικούς χώρους.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (Παρασκευή 24 Απριλίου 2020)

Σήμερα, δέκατη τέταρτη ημέρα του «Προγράμματος Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης» σας παρουσιάζουμε τρία ξεχωριστά ενημερωτικά και επιμορφωτικά άρθρα.

VIDEO: ΕΞΙ ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ
Έξι βασικά σημεία που πρέπει να δώσουμε έμφαση για να έχουμε πολύ καλή υποδοχή της μπάλας.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ
Η πλειοψηφία των παιδιών που ασχολούνται με τον αθλητισμό, θεωρούν ότι είναι ένα απολαυστικό και αξιόλογο μέρος της ζωής τους. Πόσο διαρκεί αυτό και ποιος βασικός παράγοντα τους “κρατάει” στον αθλητισμό;

Γιατί οι νεαροί εγκαταλείπουν τον Αθλητισμό

ΚΟΥΪΖ: ΒΡΕΣ ΠΟΙΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ… ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΞΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Συνέχεια σήμερα στην διαδραστική τηλε-εκπαίδευση, δίνοντας σας ένα ακόμη κουίζ που αφορά παρατσούκλια ξένων ομάδων, τα οποία καλείστε να βρείτε μέσα από διαδικασία πολλαπλής επιλογής.

Περιμένουμε τις απαντήσεις σας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ομάδας μας (email), [email protected], αναγράφοντας το όνομα σας και την ηλικιακή κατηγορία που αγωνίζεστε.

Στην απάντηση σας θα αναγράφετε τον αριθμό της ερώτησης και αμέσως μετά το γράμμα της επιλογής σας, π.χ. 1A, 2B, 3C κτλ.

Koyiz_Paratsouklia_Ksenon_omadon

Προηγούμενο άρθροΠρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης της Πέμπτης 23 Απριλίου
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης του Σαββάτου 25 Απριλίου