Συνέχεια για δεύτερη εβδομάδα της εκπαιδευτικής διαδικασίας του «Προγράμματος Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης», το οποίο έχει τεθεί σε εφαρμογή από την ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της www.eapfc.gr. Αναζητήσαμε και βρήκαμε ένα τρόπο να επικοινωνούμε με όλα τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας μας.

Τα βασικά συστατικά για να τα καταφέρουμε, είναι, να ακολουθούμε τις οδηγίες, να έχουμε υπομονή, να συνεχίσουμε να προπονούμαστε, αλλά και να μελετάμε στο σπίτι.

Διασκέδαση μαζί με εκπαίδευση είναι και αυτό μία ωραία προπόνηση για να περνάει δημιουργικά ο χρόνος όλων κατά την περίοδο του περιορισμού στο σπίτι.

Γιατί συνεχίζουμε να «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ», αλλά ΠΡΟΠΟΝΟΥΜΑΣΤΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ.

Το «Πρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης» επιμελείται όλο το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας της Ε.Α.Π., σε συνεργασία με την διοίκηση της ομάδας μας προεξέχοντος του προέδρου και Υπεύθυνου της Ακαδημίας κ. Νίκου Βερνάδου, έχοντας την πολύτιμη βοήθεια από την AEK FC DEVELOPMENT NETWORK FOOTBALL ACADEMY, με την παροχή σχετικού υλικού για την ενημέρωση μας.

Με επικεφαλής τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας μας κ. Παντελή Κατικά και με την συνεργασία των προπονητών μας, κ. Δημήτρη Δομαζάκη, Φώτη Ξενικάκη, Πολύδωρο Πολυδώρου, Κώστα Πολύχρονο, Δημήτρη Σαμιώτη, Μαρία Ψυχαράκη.

Φυσικά μαζί μας είναι τόσο ο προπονητής της ανδρικής μας ομάδας κ. Φίλιππος Μουρτζανός, όπως και η προπονήτρια της Ακαδημίας μπάσκετ κα Ελένη Χλιαουτάκη.

Με το «Πρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης» θα προσπαθούμε καθημερινά να είμαστε σε επικοινωνία, φρεσκάροντας την μνήμη μας σε πολλά θέματα γύρω από το αγαπημένο μας ποδόσφαιρο, παρακολουθώντας μικρά διδακτικά βίντεο ποδοσφαιρικού περιεχομένου, μικρά άρθρα για τις αρχάς και τις αξίες του ποδοσφαίρου, μικρές ποδοσφαιρικές ιστορίες ομάδων και παικτών που άφησαν το στίγμα τους στο χώρο και δημιούργησαν έναν θρύλο γύρω από αυτούς.

Παιδιά, μένουμε δυνατοί, μένουμε πειθαρχημένοι, μένουμε δημιουργικοί, μένουμε δραστήριοι, μελετάμε και αξιοποιούμε όλο αυτό τον ελεύθερο χρόνο που έχουμε και να είστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα ανταμώσουμε ξανά στους αγωνιστικούς χώρους.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (Μ. Πέμπτη 16 Απριλίου 2020)

Σήμερα, δέκατη ημέρα του «Προγράμματος Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης» σας παρουσιάζουμε τρία ξεχωριστά ενημερωτικά και επιμορφωτικά άρθρα.

Το «Πρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδεσης» θα κάνει μια μικρή στάση… και θα επιστρέψει την Τρίτη του Πάσχα 21 Απριλίου 2020.

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη, Καλό Πάσχα με υγεία σε όλους μας!

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ
Ο Βαγγέλης Τσιώλης εξηγεί τα οφέλη της νοητικής προπόνησης στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και για ποιο λόγο οι ακαδημίες των ομάδων πρέπει να την ενσωματώσουν τις νεαρές ηλικίες

Η σημασία της νοητικής προπόνησης

Η ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ… ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ
Κάθε ποδοσφαιριστής θα προτιμούσε να είναι μέσα στο γήπεδο και να δείχνει το ταλέντο του σε όλους όσους τον βλέπουν. Αλλά είναι γεγονός ότι, κάποια στιγμή στην πορεία, όλοι οι παίχτες θα περάσουν αρκετό -ως πολύ- χρόνο στον πάγκο. Είναι αλήθεια ότι σε κανέναν δεν αρέσει.
Όμως όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στο ακόλουθο άρθρο, η συνεισφορά του εκάστοτε αναπληρωματικού είναι εξίσου σημαντική, στην προσπάθεια επίτευξης του στόχου της ομάδας…

Σπουδαίος ακόμα και στον πάγκο!

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ: ΤΖΩΡΤΖ ΜΠΕΣΤ
Ο Τζωρτζ Μπεστ (George Best, 22 Μαΐου 1946 – 25 Νοεμβρίου 2005) ήταν Βορειοϊρλανδός ποδοσφαιριστής. Γεννήθηκε στις 22 Μαΐου 1946 στο Μπέλφαστ. Υπήρξε ιδιαίτερα ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, που αγωνιζόταν ως πλάγιος επιθετικός και επιθετικός μέσος. Έγινε παγκόσμια γνωστός για την καριέρα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Προηγούμενο άρθροΠρόγραμμα Προπονητικής Τηλέ-Εκπαίδευσης της Τετάρτης 15 Απριλίου
Επόμενο άρθροΤο video ευχών για το Πάσχα του προέδρου και των προπονητών της ΕΑΠ!