Σε γήπεδα του Ρεθύμνου βρέθηκαν και σήμερα ηλικιακά τμήματα της Ακαδημίας μας, δίνοντας τα επίσημα παιχνίδια τους στα πρωταθλήματα Υποδομών ΕΠΣΡ που είχαν αγωνιστική δράση.

Πιο συγκεκριμένα, την αρχή έκανε το ηλικιακό τμήμα Κ16 (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2008 και νεότεροι) της Ακαδημίας μας φιλοξενώντας στο γήπεδο Ατσιποπούλου το αντίστοιχο τμήμα του ΟΦ Αρμένων, σε παιχνίδι για την 6η αγωνιστική. Το παιχνίδι ήταν χορταστικό και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν ευχαριστήθηκαν την χαρά του παιχνιδιού, διασκεδάζοντας με το αγαπημένο τους σπορ. Η ομάδα μας επικράτησε με 5-1, ξεχωρίζοντας δύο ποδοσφαιριστές μικρότερης ηλικίας, Τσαχάκης που πέτυχε δύο γκολ και ο Φυρογένης που πρόσθεσε άλλο ένα, αλλά έδωσε και τρεις ασίστ.

Στο γήπεδο Σπηλίου βρέθηκε η Ε.Α.Π.2 του ηλικιακού τμήματος Κ12 (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2012 και νεότεροι) αντιμετωπίζοντας την ομώνυμη ομάδα σε αναμέτρησης για την 6η αγωνιστική του Β’ Ομίλου.

Πρωτάθλημα Κ16 (γεννηθέντες από το 2008 και νεότεροι)
Ε.Α.Π. – ΟΦ Αρμένων 5 – 1
ΤΑ ΓΚΟΛ: 15’ (Σ) Μαρ. Κλειδής, 30’ (Σ) Ποθουλάκης, 62’ (Σ), 64’ (Σ) Τσαχάκης, 73’ (Σ) Φυρογένης – 53’ (Φ) Γιαννακάκης.
ΑΣΙΣΤ: 15’, 62’, 64’ Φυρογένης, 30’ Μανουσάκης.
ΔΟΚΑΡΙ: 14’ Πατσάκης.
Ε.Α.Π. (Παντελής Κατικάς): Σπ. Χαραλαμπάκης, Μανουσάκης, Λιβαθηνός, Χριστοδουλάκης, Κιτράκης, Κ. Κλειδής, Φυρογένης, Πολιτάκης, Μαρ. Κλειδής (60’ Τσαχάκης), Ποθουλάκης, Μιχ. Κυριακάκης (41’ Μανταδάκης).

 

Πρωτάθλημα Κ12 (γεννηθέντες από το 2012 και νεότεροι)
Β’ Όμιλος: Σπήλι – Ε.Α.Π.2 7 – 1
Ε.Α.Π.2 (Αντώνης Λαδιανός): Χατζηδάκης, Αρχοντάκης, Μπογατίνης, Φουρναράκης, Π. Ζεάκις, Καστρινάκης, Σφακιανάκης, Κοκολάκης, Πυργαρούσης, Βανταράκης.

Προηγούμενο άρθροΣτοχεύει σε νέα νίκη σήμερα (17.00) με Απόλλωνα η Ε.Α.Π.
Επόμενο άρθροΣτο ρελαντί… ήρθε η 10η νίκη για την ομάδα μας