Πρεμιέρα το Σάββατο (28/10) για την ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ στο 60ο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Ρεθύμνου υποδεχόμενη στις 19.30 το απόγευμα στο γήπεδο Ατσιποπούλου τον ΑΟ Μελάμπων.

Μετά από σχεδόν 2 μήνες προετοιμασίας η ομάδα μας υπό τις οδηγίες του Κώστα Πολύχρονου για δεύτερη σερί χρονιά, θέλει να κάνει ποδαρικό με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις. Μετά το πέρας των 18 αγωνιστικών (9 αγωνιστικές σε κάθε γύρο) της κανονικής διάρκειας θα ακολουθήσει διαδικασία πλέι οφ μεταξύ των 4 κορυφαίων ομάδων της βαθμολογίας, χωρίς σε αυτές να συμπεριλαμβάνονται οι ΑΟΝ Αστέρας Β’ και ΑΟ Άρης Β’. Οι 4 ομάδες  των πλέι οφ θα μεταφέρουν την βαθμολογία της κανονικής διάρκειας χωρίς να υπολογίζονται τα αποτελέσματα τους με τις δύο ομάδες Β’ στον ειδικό πίνακα βαθμολογίας που θα σχηματιστεί για τα πλέι οφ, όπου μετά το πέρας τους θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής που θα κερδίσει την άνοδο του στην Α’ Κατηγορία.

Για το Σαββατιάτικο παιχνίδι της πρεμιέρας ο κόουτς Κώστας Πολύχρονος δεν θα έχει στην διάθεση του για διάφορους λόγους τους Μαγαράκη, Σαμιώτη, Κ. Παυλάκη, Ζήκο, Μανωλακάκη, Τσακάλη, Τσαπόκου, αλλά και τους τραυματίες Λίτσι (αστράγαλος) και Σταρένιο (πρόβλημα στο γόνατο).

Την αναμέτρηση του γηπέδου Ατσιποπούλου θα διευθύνει ο κ. Διονύσης, με βοηθούς τους Μαδάι, Τσικιντίκο και παρατηρητή διαιτησίας τον Μιχάλη Βοσκάκη.

Προηγούμενο άρθροΚαλωσορίζουμε στην οικογένεια της Ε.Α.Π. τον Δ. Καρδάρα
Επόμενο άρθροΠοδαρικό με το δεξί για την Ε.Α.Π., 5-0 τις Μέλαμπες